Monday, August 22

Iftar at Bora Ombak Ampang

Assalammualaikum...

Finally berjaya jugak aku menggunakan jejari aku yang tak runcing ni untuk up kan final iftar entry untuk tahun ini. Clap please ! HEHE. Tak tau apa yang merasuk sampai terasa begitu MALAS untuk post entry ni.. Tapi memandangkan aku dah war-warkan dalam entry lepas yang another iftar entry coming up, so buat je la.. 

So yeah last friday aku iftar dengan rakan-rakan SMKSB.. Ini kali ke-2 iftar beramai-ramai setelah pertama kali dulu kami buat di tahun 2009. Sila refer ENTRY ini kalau nak baca.. Kali ni lokasi di Bora Ombak, Ampang.. There were 8 of us altogether ;)) 

Kata ku mengenai Bora Ombak,

Price - RM45++
Food variety - Not that many. Me not likey. 
Ambience - Best ! 
Service - OK
Taste - OK je. Takdelah awesome sangat. HEHE
Surau - Ada disediakan. Tapi kecik laa... 

But for me tu semua sampingan je. Yang penting dapat gather ramai-ramai. Bukan selalu dapat peluang macam ni..

Jom tengok aku letak 1 gambar je ye. Sebab aku malas nak edit bagai.. HEHE..





Nota kaki : aku kelihatan seperti makcik anak 3 kan? oh tidakkkkkkk ;(



Thank you for reading ~!

6 thought(s):

|wawa| said... Reply To This Comment

finally...hari2 wawa check akak de update x psl iftar kt bora..heee :)

n a d e a said... Reply To This Comment

@|wawa|

la ye ke.. sekali akak buat so-so je entry ni kan.. malas giler kot... byk gambar amik pun dah delete. HAHA

Nana said... Reply To This Comment

wah en3 ko bulan puasa manjang en3 iftar je nih hehe bez jumpe kwn2 kan

n a d e a said... Reply To This Comment

@Nana

HAHA.. dah tu je xtvt aku bulan pose ni... xtau nak update ape dah.. persiapan raya pun takde.. huhu

Umie Artoqiemie said... Reply To This Comment

perghh final iftar tu

|wawa| said... Reply To This Comment

hehehe..oke je...ringkas & padat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...