Thursday, June 2

Masih ada yang tak tau pasal Shopback?

Salam

Hi uols... if uols pernah came accross entry sebelum ni pasal shopback.. Tak pernah? alahai uols 2x dah akak up entry pasal shopback ni.. As of todate akak dah ada dlm account RM200 plus dah.. nampak sangat akak kaki shopping... tp akak shopping secara bijak dengan shopback ! Ok meh baca pastu pergi register shopback guna link kat bawah ok !

Since this year 2016 ekonomi agak menakutkan so why don't we find a way untuk berjimat.. Shop with brain uols !!! Apa yang best nya shopping trough shopback ni adalah shopping sambil berjimat. yes, you heard me ! Shopping then dapat cashback balik.. bukan kah sangat best? Takdelah rasa bersalah sangat bila shopping tu. HAHAHA... Walaupun cashback amount tak banyak tapi tetap duit uols.. Biar je dalam akaun tu.. Cukup masa redeem... Daripada uols shopping buta-buta je kan.. No harm done !

Meh akak copy balik entry sebelum ni biar uols faham sikit apa itu shopback okay? Btw just want to update now lagi banyak website dah collaborate dengan shopback ni.. Fashionvalet, poplook ! jom layan...



16 April 2015

Holla online shoppers ! This is for you. Uols pernah dengar pasal ShopBack? Apa ShopBack tu?

Cashback is really just "getting cash back" - when you spend online through ShopBack, we give you a portion of your purchase back as cash!


Wow... don't you ladies lovessss this ? For online chronic shopaholic like me, I definitely love this ! Harus la sebab boleh dapat cash balik.. Maksudnya dapat la saving balik dari total damage yang dibuat kan. Muahahahah ;p


Why use ShopBack ?




Banyak stores yang participate dalam ShopBack ni such as Lazada, Zalora, Agoda, Groupon, Luxola and many more ! Alahai rugi lambat tau sebab boleh jimat banyak kalau awal-awal dah sign up ni...




How to use ShopBack

Easy ladies.. I believe if you are online shoppers for years this should be hassle free and at your fingertips je ..Am I right? Teeeheeee :p

Shop with brain I called this. HAHAHHA So let's shop more with ShopBack and save more simultaneously ! 

Nota kaki : Mostly yang contribute kat akak nye shopback ni from FV la.. akak gile beli DUCK !! tp ade masa bila nak battle tu kadang-kadang lupa nak link shopback.. alahai rugi !!

Thank you for reading ~!

Friday, May 20

Mahsuri Telekung for Raya

#TelekungMahsuri 
Price : RM159.00 exc postage
Material : High Quality Swiss Cotton
Release Date : 21st May 2016
Limited pcs available.

Hurry up place your order now
WA 01118761593














Notakaki: Ermm Jade Green or Dusty Blue?

Thank you for reading ~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...