Wednesday, May 24

Hai

lamanyaaa tak bebel kat sini...

Nak kata busy sangat tu tidak la....
Sebenarnya takde mood nak menulis... seronok baca orang punya je.. HAHA...
Dah jadi mak-mak and aktif bisness online ni, dah lain dah minat ku...
Tapi nanti nak share story bersalin 2nd baby.. Ye uols.. akak dah ada 2 anak...
Nak share supaya orang lain tak kena macam aku.. InsyaAllah... Doakan akak rajin ye !

Salam
Thank you for reading ~!

Tuesday, August 23

Bella Bawal New Printed

Assalammualaikum

Kalau uols notice 1st Bella Bawal keluar bulan April hari tu.. Memang sekejap je dah out of stock ! Laku macam goreng pisang panas... So kali ni Bella Bawal new printed akan launch this saturday... 

Cepat-cepat order sebelum kehabisan okay

Material: custom print voile
Price RM49 exc GST & postage

Whatsapp +601118761593


Nota kaki: My fav are Corolina Black, Iris Blue & Woodland Sunflower !!! Eh macam nak semua je.... HAHAHAHA

Thank you for reading ~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...