Wednesday, February 25

Little Flower, The Magical Flower



Assalammualaikum...

Hai uols ! Uols suka bunga tak? I have something to share with you guys.

Ever heard about little flower before? Ahaa.. Aku pernah jumpa dekat kedai... It's tiny yet so pretty.. Masa tu agak ragu-ragu nak beli.. But now dah jatuh cinta..

What is little flower?




The flowers are real tau.. Bunga baby kekwa/Chrysanthemum.. Keep in room temperature, ada aircond pun no problem. Kalau nak sembur air guna spray bottle tau.. Just spray dalam 3-5 times a week untuk bagi segar. Bunga ni tak meninggi tau.. Statik besar tu je.. Sesuai letak kat meja office ke..


The uniqueness of little flower




Teruja tak?



Bawah ni contoh little flower yang ada..
















Iols boleh tolong order/belikan if u guys interested.. Just email me then I boleh bagi the whole picture with the price for your reference..

Price range RM14.90 to RM240

All prices excluded postage.. Postage kena tengok berat, jenis dan besar mana.. sebab glass kaca so postage mahal sikit dari biasa.. Range from RM9 to RM15

Interested?

Please email me at

sweetdina83[at]gmail[dot]com

Nota kaki: If you guys interested to be the agent pun boleh email I okay.

Thank you for reading ~!

Monday, February 23

Calaqisya Lacey Ara Jubah (LAJ) to let go

Asslammualaikum


I have CalaQisya LAJ to let go as below


New with tag
Never worn
Size - M
Nursing & Wudhu friendly
Reason to let go - wrong size 
Calaqisya Price - RM169
My Price -RM110 exc postage


Interested? Please email me at sweetdina83[at]gmail[dot]com




Thank you for reading ~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...