Tuesday, September 1

break fasting @ rainforest sunway

*amaran. kalau rasa boring, boleh la try baca. tapi kalau rasa nak baca sesuatu yang berfaedah or whatsoever this is not the entry. entry ni memang penuh dengan gambar. sekian. harap maklum...

salam...

camne puasa sume? nad ok je.. full lagi.. hehe ;) ni baru terkial-kial nak update. padahal last week 3 hari cuti tapi jari jemari ni malas la nak menaip.. well mana penah i rajin pun kan? haha.

ni nak update. nak tepek gambar lagi.. sukeeeee! tee hee ;) last sat buka puasa dengan ex-schoolmates... lama tak jumpe.. ade tuh dari sejak spm tak penah jumpe...
so we met at Borneo rainforever eh silap rainforest sunway..(tiara jacquelina nye rest. food wise- not bad la. ) altogether ade 7 orang semuanya.. all girls ok... biase la aku tumpang fad.. sekali style tudung aku n fad same la! haha... before ke sana singgah office fad dulu.. pastu semua pun tak sampai lagi so pegi touch up dulu arr. touch up kat hotel sunway tuh. ala kat ladies je pon. hehe. gambar mase touch up takde sebab fad tak upload lagi. huhu.

then tunggu yang lain sampai.. bile sampai ape lagi camwhoring la. perempuan.. its normal. ade ke perempuan yang tak suke bergambar?? huh. maybe ade tapi minority kot. hehe. then order la. i biase la.. mane boleh lepas menu melayu kan. order nasi goreng jugak.. then borak lagi sebelum waktu berbuka. ok yang ade adalah fad,ayu,syaima,zarah,wahiza & intan. intan bawak husband lagi... nasib baik. sebab husband intan la yang jadi cameraman! haha ;)

then masa nak berbuka tetibe ade la appetizer. sume pon pelik siapa yang order ni? semua suspen. eh takde la suspen sangat. rupenye chef azam yang masakkan. sape azam dalam ini cerita?? azam tu ex scoolmates jugak la. tak tau pulak die jadi chef kat situ. cis. azam rupenye. ingat kan mamat hensem meja sebelah yang order. haha. masing-masing mula nak perasan.... ekekekek ;p

masa berbuka sape lagi husband intan la baca doa. die sorang je lelaki kat situ. nasib baik sporting. heee ;) then masa makan takde la banyak cakap. lapo...

pastu borak2 lagi dan lagi dan lagi.. kul 8 baru pegi solat...
pas solat borak lagi dan lagi... most of the time gelak tak hengat kuat nye. haih anak dara sapa la tuh. bukak balik cite lama-lama mase sek.. cite pasal cikgu... boyfriend mase sek.. and who's next yg nak kawen n so on... then dapat tau cikgu disiplin mase sek dulu da kawin lain! tak sangka u... bini muda da la sebaya i! tapi memang best giler dapat borak camni.. padahal kitorang semua ni bukan rapat mase sek dulu. ade tu bertegur pun jarang masa sek. semua pun lain-lain gang. tapi tu la bila jumpe boleh close. thanks to the technology! kalau takde fb belum tentu dapat wat gathering ni.. sebab kitorg close pun tru fb.. :)

lepas tu ape lagi.. camwhoring session pun bermula... banyak ok gambar. sume da tag kat fb. takyah la sume pon nak tepek kat sini kan... apepun we had a super great time that nite. girls, we should meet up like this more often! sebab sementara masih single boleh enjoy camni. nanti da kawen gelak pon takleh terbahak-bahak lagi. tapi kalau husband sporting takpe! ngee~


*ni lah 1 of the appetizer.. yummy*



*our receipt. saja nak tag kt fb. hehe *


*we've been hereee!!! pehal cik nad suke sgt pose cekak pinggang ni??*


*saya suke pic ni.. comel*


*gambar formal. hehe *



*before berbuka.. muke lapar memasing. heh *


in a nutshell... best sangat!!!

notakaki-tahun ni tahun reunion dengan geng sekolah kot. sebab banyak kali jumpe & hangout dengan diorg... sebelum ni memasing buat hal sendiri.. seronok sangat dapat jumpe!!




Thank you for reading ~!

2 thought(s):

apei said... Reply To This Comment

memang best kat situ.. tak ada buffet ke?

n a d e a said... Reply To This Comment

buffet.. not sure.. cm xde je.. tp menu utk ramdhan ada la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...