Tuesday, August 9

13 : 30 - BSB forever


Assalammualaikum...

Challenge diteruskan dengan entry kali ni.. A picture of my favorite band/artist ! Heee ;p I only have one name in mind when I came accross today's challenge. Yes. Backstreet Boys ! Tapi maaf la ya. Aku tak boleh la letak satu je. Kata favorite kan. HEHE...


Ni cover album Backstreet's Back ! rasanya.. muka budak-budak je lagi.


Ni pulak aku tak ingat apa tajuk album. Tapi dulu aku dan geng BSB ku yang lain pernah pose macam ni. Kalau la aku ada scanner, aku scan & upload gambar tu ! HAHA. Ce teka aku pose macam siapa? HAAA


Ni album Millenium.. Masa ni aku dah tak berapa fanatik sebab dah semakin dewasa. Eceh !

Tapi now setelah lhampir 15 tahun aku masih lagi meminati BSB. Apa kes?! HAHAHA. aaahhh tak kira.. I'll always love BSB no matter what... ♥

Bila group, kita mesti pilih ahli seorang konon-konon kita la kan? Aku jadi siapa? HAHAHA

okay of course la dia ni

*
*
*
*
*


*nick carter. LOL*

Image courtesy of Google

Nota kaki : Ala sebenarnya aku suka je boyband yang lain. tapi BSB is the most fav la... lagu-lagu zaman 90'an adalah memang kegemaran ku !

Thank you for reading ~!

6 thought(s):

N a d i a said... Reply To This Comment

suka Brian~~ ♥


Ntah mana pergi kaset² yang beli zaman sekolah menengah dulu. LOL.

n a d e a said... Reply To This Comment

@N a d i a

nad punya kaset pun ntah ke mana. dulu gigih hafal semua lirik.
aduhh kalau lah gigih menghafal ayat quran kan bagus. hehe

Khairiyah aka Kerry said... Reply To This Comment

kerry pun minat BSB! each album ade ok.hahaaha.siap ade files yg ade full kesah depa.ade magazines je beli patu zaaaaapppppppp gunting msk file.hahah.tp start umur 20 dh benti dah.lagu pun download je.haha.kalau tak 1st day kuar je dh p kedai music.haha

efa fairuz said... Reply To This Comment

same!!! hehehe..tp sy cop brian.. :D

n a d e a said... Reply To This Comment

@Khairiyah aka Kerry

eh ramai rupanya minat BSB ni eh.. hehehhe ;P wah kerry lg dasyat siap collect mag. HAHA.

n a d e a said... Reply To This Comment

@efa fairuz

eh ramai plak yg cop brian ni !
tp tak dinafikan suara brian paling sedap !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...