Friday, August 5

11 : 30 What's in my make up bag?


Assalammualaikum

Sementara tengah kerja tak banyak harus la buat 30 days challenge ni.. heee ;p Okay today let's see what's in my make up bag..

*this is definitely not my make up bag. HEHE. image googled*


* this one? definitely not. Saja uji kesabaran korang. HAHA*
Image googled


Scroll down please...


*
*
*
*
*


Tadaaaaa!!








 *Ntah kenapa pic ni agak blur jadi sila click untuk paparan lebih jelas*


Sorry terlupa nak snap bag tu sekali. HEHE. okay tu aje lah yang ada dalam make up bag aku ketika bekerja mahupun outing. See, no lipstick & mascara? Aku memang tak pakai sangat mascara or lipstick ni... Tu pun semua basic je kot. Bukan semua aku pakai hari-hari.

The most essential item are compact powder + eyeliner + lip balm.
Yang lain tu kalau ada masa & rajin, guna la ok.. Tapi floss tu memang wajib kena bawak pergi mana sekali pun...

Okay lah. 11 down. 19 to go~


Nota kaki : ada yg tak label tu sebab malas dah nak edit. HAHA.

- Posted using BlogPress from Nadea's iPhone
Thank you for reading ~!

6 thought(s):

efa fairuz said... Reply To This Comment

wahh gigih sy klik utk besarkan gambar nak tgk sangat.. hehehe.. suke tgk make up bag org ni hehe

n a d e a said... Reply To This Comment

@efa fairuz

heee ;) kita pun suka tgk.. tp kita punya luar dari make up lg byk laa... sbb make up bag kecik je. heh

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

Wah.. sgt byk yunk... hehehe i xpnh bwk ape2 brg makeup pn time kuar.. ehehe

::me:: said... Reply To This Comment

wah..byknye..bile nk shre class mkeup ritu..;p

n a d e a said... Reply To This Comment

@Miss Izah Mohamed

hee tu sikit la yang. yg kat luar bag lg byk. i suka beli tp xpkai sgt. HAHA

n a d e a said... Reply To This Comment

@::me::

byk ke? tu basic je ngah.. alaa nak share ke? cam malas n malu la plak. ahaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...