Wednesday, August 25

sambung belajar

Salam...

aku sebenarnya rindu sangat nak belajar.. aku akui aku bukan la rajin sangat belajar, tapi aku suka suasana sebagai seorang pelajar.. keinginan untuk sambung belajar tu memang ada cuma belum sampai tahap yang teratas lagi ni. hehe ;p aku serba salah nak sambung ke tak... sebab aku sendiri tak pasti layak ke aku sambung? kedua, aku tak tau aku ni mampu ke belajar lagi? tak berkarat ke otak aku? ketiga, dari mana finance source aku nanti? hutang dengan PTPTN pun banyak lagi. keempat, course apa yang aku nak sambung? kalau ikut minat mungkin ke arah Islamic banking/Finance la kot? kelima, kalau aku berpeluang sambung aku nak sambung dalam negeri atau luar negeri? see semua nya masih kabur-kabur.. ishhhh. padahal adik aku yang buat Law tu pun dah fikir nak sambung... dulu aku pasang niat dah kahwin memang nak buat Master, tapi sampai sekarang tak kahwin-kahwin lagi .. camno ni? HAHA ;p

nota kaki : harap-harap ni bukan lah impian kosong.. aku nak jugak genggam MASTER..

Thank you for reading ~!

2 thought(s):

..she's s0 e!Ra.. said... Reply To This Comment

babe, i was thinking to further too..

n a d e a said... Reply To This Comment

really? MBA gak ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...