Wednesday, August 25

jangan sesekali!

salam...

ni aku just nak share dengan semua.. kalau la ade sesiapa yang korang kenal kena sakit macam adik aku, jangan sesekali korang bawak jumpa bomoh ke pawang ke!! diulangi jangan ye! nanti jadi macam kes adik aku.. sebaik-baiknya bawak jumpa ustaz yang bertauliah... lagi satu kadang-kadang ramai jugak yang claim diorang ni ustaz... kena pandai la... kalau masa berubat tu ada yang kena guna tangkal tu, elakkan lah... walaupun dekat tangkal tu ayat quran ke apa... sebab family ku dah terkena... nak buat camna kan. so dari korang terkena ni aku bagitau awal-awal ye. yang penting jangan berhenti ikhtiar.. InsyaAllah dengan izin tuhan semuanya akan baik... adik aku belum pulih sepenuhnya tapi takde la teruk macam awal puasa hari tu.. alhamdulillah...


nota kaki : ustaz dr UIA tu kata kalau nak tau salah satu tanda Lailatul Qadar nanti bila orang yang sakit macam adik aku ni tetiba je elok.. means biasa hari-hari memang tak sedar tapi malam tu nanti die akan sedar sebab masa tu segala jenis makhluk halus yang jahat ni tak mampu nak buat apa-apa sebab malaikat ramai sangat yang turun.... ;))

Thank you for reading ~!

2 thought(s):

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

semoha adik u cpt sembuh, yunk

n a d e a said... Reply To This Comment

InsyaAllah.. thanks yunk ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...