Tuesday, August 24

Mc Donald's halal ke haram?


salam..

semalam tetiba je ayah aku balik dari surau cakap dekat adik aku. "boy, mc donald's haram" aku pon cam terkejut! hah ye ke? dah la kitorang adik beradik regular customer untuk delivery (bila malas masak MC D la jwbnye) aku tanye ayah aku balik. dia kata ceramah kat surau bagitau JAKIM dah tarik balik sijil HALAL dari MC D... betul ke? aku pon tak pasti... kalau betul la JAKIM dah tarik balik, sob sob.. tak dapat la nak makan spicy chicken mcdeluxe lg! favorite tu!! ishhh ;p dah la bulan puasa ni asyik terliur je... tengok page kat FB kata HALAL.. ye ke? adoii confuse betul la... siapa yang tau boleh la share yer..

nota kaki : 1 day b4 puasa aku try GCB. not my taste. Spicy Chicken McDeluxe juga di hati!! heee ;p
Thank you for reading ~!

2 thought(s):

DaHLia said... Reply To This Comment

mcd dh kuar statement..HALAL..nanti akak sharekan esok..
ni dh ngantuk

n a d e a said... Reply To This Comment

oh.. thank you kak! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...