Friday, March 11

My dream wedding

Assalammualaikum...

I'm back with 30 days challenge. It's been a while kan. Okay today is literally for day 7 which is MY DREAM WEDDING. wow. Interesting ! HEHE. everything about wedding is interesting !! Konsep? Tak terfikir lagi. HAHA. tengok je la gambar-gambar ni. Semua caca merba. Kata dream kan? Ahaks ;p 

So here goes my dream wedding (since it's just a dream, so it might be too good to be true . LOL)

Okay basically this would be the theme (konon).  I love this palette. Tangerine &Aqua. Lain sikit dari orang kan. ^_^


Wedding dress - jatuh cinta dengan wedding dress ann ni ! Sangat cantik. Perfect. Tapi dia pakai lah lawa. Kalau aku? LAWAK jadinya. HEHE. once again, it's just a dream ;))


Wedding favor - Remember about my macarons entry? Kan tengah in sekarang buat macarons as a wedding favor? So let say if I its within my budget, lebih kurang camni lah i nak my wedding favor nanti. Okay stop berangan nadia !! 

Pelamin - Wah cam best je transparent camni kan? suka sangat !!

Khemah - okay bukan pelamin je nak transparent. Tapi khemah pun nak transparent juga okay !! HAHA.

Wedding cake - Simple kan? I like. Camni pun dah cukup buat aku. 


All pictures courtesy of 

http://www.stylemepretty.com/
http://ashannweddinggallery.blogspot.com/
Google images

So generally my dream wedding would be like this la.*berangan* Real one? Naahhh takde la sehebat seperti yang aku bayangkan ni. Asal kahwin cukup. HAHA. Am I sound so desperate? LOL 


Nota kaki : So kepada bakal suami ku, if you happen to read this, don't worry. Ini angan-angan je tau. Ours would be simple and within our budget =D Eh eh aku belum ada calon lagi. HAHA



Thank you for reading ~!

4 thought(s):

Nana said... Reply To This Comment

heheh sweet je
kale biru tu
pelamin dia gojes

n a d e a said... Reply To This Comment

@nana

kan? aku suka pelamin,wedding dress dia suma... aahhhhh ;p PERFECT !

|wawa| said... Reply To This Comment

chanteknye...wish ur dream come true akak...amin.. (:

n a d e a said... Reply To This Comment

@wawa

cantek kan wawa? aaahhhh... tp tu angan-angan je dik. HEHE...

btw thank you so much ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...