Thursday, March 10

Bonda dalam akhbar Kosmo-090311

Assalammualaikum...

Hai kawan-kawan....Semalam 9 Mac 2011 mama ku ada dalam Kosmo you all !! Kalau siapa follow my twitter then you probably notice my tweet about that. Page 13 ye in case you guys nak tengok. 1 page lagi. Gambar siap sebelah Aishah lagi kau !! HEHE. Kenapa mak aku masuk paper ni? Mak aku celebrity kah? Politician? Motivator? Naaaahhh mak aku hanya lah ex-govt servant. Mak aku dah pencen sejak tahun lepas.

Disebabkan tu mak aku terima banyak sangat call . Tak kurang juga panggilan dari orang tua gatal !! Yes. Mak aku di ngorat oleh pakcik tua mana yang desperate !! OMG !! Masa aku dengar tu aku gelak terbahak-bahak. Geli pun ada. Bukan 1 panggilan tapi 2 okay. Gatal sungguh !!! Mak aku pun terima SMS dari seorang lelaki yang digelar Mr. A. Dia nak jadikan mak aku Mak angkat !!!  LOL LOL LOL Aku tak faham dengan orang yang macam ni..... Kelakar kan? Alang-alang jadi anak angkat, baik jadi menantu kan? HAHAHAHA. tapi tak nak lah aku orang saiko camtu. Kah kah kah

Well aku sebenarnye nak share kenapa mak aku masuk paper. Tapi aku tak dapat transfer gambar. Setakat bercerita tanpa gambar memang tak menarik. Nanti next entry aku cerita detail ok? Cerita ni sangat menarik untuk mereka yang ingin kurus dalam masa singkat. Serious !! Aku tak tipu. Tunggu ~!!!!!

nota kaki : Aku takde streamyx lagi. Rasa nak guna P1wimax la... Siapa pernah guna?
Thank you for reading ~!

3 thought(s):

Amirrah Zawani said... Reply To This Comment

best la mak masuk paper.. wimax tak elok.. better guna streamyx.. :)


P/s: eh eh.. jgn la delete pulak.. penat je u taip.. publish la balik.. i tak kisah pun u nk share2.. just kreditkan my blog je.. sebut pasal delete, i pun dah terdelete komen u td.. masuk under spam.. tiba2 terklik delete.. nasib baik sempat baca.. :)

n a d e a said... Reply To This Comment

@amirrah zawani

Wimax tak eloh ek? tapi kwsn rumah i tempat baru. streamyx tak boleh pasang ;( i dah sebulan takde internet connection ni... T__T

about that, no i tak remove. tp i save as a draft. i taknak publish dah. sbb i rasa itu bukan i. i dah taknak buat entry macam tu lg. HEHE.
i'm so sorry ok. friends ok? ;))

**hudalulu** said... Reply To This Comment

bape ringgit eyh benda tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...