Friday, March 18

if my blog were a country, it would be smaller than Vatican

Assalammualaikum

Hai kawan-kawan... Ni aku just nak share sesuatu yang menarik. Aku jumpa satu website ni dari SINI. Biasa lah setelah blogwalking jumpa pulak ni harus la mencuba dan share ! HAHA. Website ni sebenarnya memberi gambaran sekiranya blog korang tu adalah sebuah negara. Menarik ! Jom tengok blog aku punya analyis. ^_~

 Tengok tu. Populasi negara ku 243 je. Kecik je negara ku ini. HAHA


Nampak sangat takde siapa lawat blog aku. HAHA. takpe. famous sangat nanti takde privacy ! 

Ni pulak kalau buat perjumpaan semua visitors blog aku, boleh pecah rekod ni ! HAHA

Teruja tak? Kalau korang nak tengok blog korang jadi negara yang macam mana sila click


Nota kaki : Kebanyakan entry aku sekarang semua scheduled entry ok  Aku takde internet connection kat rumah. So biasa time lunch kat office aku akan draft sampai 2-3 entry sekaligus. So sorry kalau lambat approve u all punya comment ok?
Thank you for reading ~!

4 thought(s):

a n a s t a s y e a said... Reply To This Comment

Info yang menarik. Sekarang tengah check berapa la orang yang ada dalam negara saya :D

anastasyea's latest post .. Chris Medina: American Idol 10 | I solute you !

n a d e a said... Reply To This Comment

@anastasyea

Kan? Semangat je tengok bila blog jadi negara ;))

Amirrah Zawani said... Reply To This Comment

menarik... nk kena try ni :D

efa fairuz said... Reply To This Comment

mine pun vatican jugak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...