Monday, January 10

Tahniah Ana Raffali !

Assalammualaikum

* gambar credit to RedMummy and the photographer is RM's husband *

Hai kawan-kawan... hari ni bermula lagi minggu baru... Alhamdulillah masih bernafas di bumi tuhan.
Amacam hari ni mesti ramai yang monday blues dan tak puas hati pasal AJL25 semalam kan?
HAHA. aku hanya mampu tersenyum. Sebab?
Aku tak kisah pun Ana Raffali menang. In fact, aku suka je sebab lagu tu pada telinga aku sedap. Tapi ada yang kata boring sampai nak tidur. Tu selera masing-masing la kan? Normal la tu.. Bagi aku lagu tolong ingatkan aku tu melodi nya membuai-buai walaupun aku tak faham lirik. Yelah aku kan buta seni. ahaks ;p
Congrats Ana Raffali !  hidup UiTM- HAHA tetibe. 


Overall AJL25 malam tadi, so-so je pada aku. Takde yang wow. sebab banyak repetition macam prop yang sama (ana & FT-cage), warna baju yang sama putih,merah,hitam & too much drama dalam persembahan artis-artis. Host pun boring. Cuba nak buat lawak, tapi tak jadi. Pastu bila dah camtu tangan dok asyik tweet je la. LOL.


Tapi bila dah habis tu ramai pulak yang bising. Kutuk sana sini. Aduhh. Boring la. Emo betul. Pastu aku ada baca, penonton siap boo, baling kerusi bagai. Then wujudkan page menentang keputusan AJL25 lah bagai. So pathetic la wei ! Common la. Adat la tuh kalah menang. Aku pun tak expect Ana Raffali menang. Tapi dah rezeki dia. Tiap-tiap tahun pun bukan semua suka pemenang AJL kan? Tak payah la nak over sangat ok !


eh tapi apa relevant nya pic irma hasmi kat atas tu? HEHE. just nak share. Aku suka outfit Irma masa ni. Comel giler. Aku tak pernah suka outfit dia sebelum ni.. Banyak gambar lain kat RM kalau nak tengok. So far takde pulak yang berkemban cuma ramai yang pakai skirt pendek. HAHA. sama je kot tutup atas bawah bukak. :))


nota kaki : Bila wujudkan page camtu, menunjukkan betapa rendah nya pemikiran orang kita.

Thank you for reading ~!

4 thought(s):

Ujang9897 said... Reply To This Comment

lawa juga irma..hee

n a d e a said... Reply To This Comment

HEHE. melepas nabil ;)

~Saya Buncit~ said... Reply To This Comment

cantik la dia..^^..follow sini..

n a d e a said... Reply To This Comment

irma?
cantik kan time ni...
heee ;p tq sbb follow !
nanti kita g jenguk blog awk k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...