Sunday, January 30

I'm falling to pieces


Assalammualaikum

Siapa layan American Idol?? Frankly speaking, aku tak berapa layan okay. Aku tak pernah tengok, meaning betul-betul follow every week ke apa. yang aku tau siapa menang je. I don't know why am not interested to watch this reality show. Dah 10 seasons pun sekarang. Maybe betul aku ni seorang yang pelik.

Tapi untuk season 10 ni aku tengok gak. Kenapa? Ntah. Maybe sebab Jennifer Lopez? Or Steven Tyler ? HEHE. Tapi JLO sangat cantik wei !! even mak aku pun asyik cakap hal yang sama. Haa mak aku pun layan tau !! Pastu mak aku puji JLO ni cam jenis yang baik je. Takde nak marah-marah ke apa. ;))

Okay ni aku nak share salah satu audition yang buat aku menangis. yes it really touched my heart T__T well aku dah banyak kali jugak nangis bila tengok audition kali ni. Aku nak share audition yang lain tapi tak ingat dah contestant yang mana. Cuma yang ni has caught my attention sebab aku suka lagu ni !! Lepas tu terbaca dekat 1 blog pasal ni.. heee ;p

He has such a beautiful voice and heart !
Especially when he said this
"What kind of guy I am if I'm gonna leave her when she needed me the most" 


*Break even - The Script*

oh aku suka lagu ni. one aku tak pernah tau siapa nyanyi & tajuk lagu. HAHA. aku selalu dengar dari laptop adik aku je... BTW aku suka melody je tau. Lirik agak sensitif bagi kita beragama ISlam.

 He's got the talent. Kan? Well I'm looking forward to hear he sing more beautiful songs in the future.
Dengan ini aku isytiharkan yang aku akan tengok American Idol Season 10 .
*harap-harap aku tak lupa la*

nota kaki ; hari ni the whole day, hujan. Alhamdulillah.... 

Thank you for reading ~!

2 thought(s):

|wawa| said... Reply To This Comment

a'ah la akak..da nanges cket tgk vdeo neyh.. T_T

n a d e a said... Reply To This Comment

@ wawa

kan... uwaaa T___T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...