Saturday, January 29

Nadia Bayu vs Paris Hilton

Assalammualaikum

Wah tajuk entry pun dah hangat gitu... apa kena mengena Nadia Bayu dengan Paris Hilton?

[ source : from nadia bayu's fb]

[source : Google image ]

dua-dua cantik ! dua-dua popular ! tapi Nadia Bayu lagi hebat kot sebab dia bukan selebriti tapi famous especially dalam dunia blog ni kan? heee ;p 

well just nak cakap thank you so much to both of them ! 


tengok tu the most of my traffic sources comes from nadia bayu's blog !
jadi thank you so much nadia ! sebab letak blog link kat side bar awak ;) 



Paris Hilton pulak, sebab entry TTYM adalah top post so far ! from all over the world. 
thank you ;) padahal  show tu dah lama kot. heee ;p


okay itu je sebenarnya. Ini  kira macam entry penghargaan lah kepada Nadia Bayu dan Paris Hilton. HAHA

nota kaki : thanks jugak kepada yang lain yang sudi letak link blog ku di side bar blog kalian. I appreciate it ^_~



Thank you for reading ~!

5 thought(s):

Cik Nadia Bayu said... Reply To This Comment

uishhh. terkejut beruk tgk tajuk cenggitu. ahaha. sungguh tiada kaitan. dan sungguh ku tidak pemes ye. kte hanya blogger picisan yang baru nak merangkak2 dalam arena blogging ini. uhuh. btw, thanx dear for the entry :)

n a d e a said... Reply To This Comment

@ cik nadia bayu

HEHE. tajuk saja bikin gempak ;) eh sorry tau kita amik gambar tp lupa nak inform ! ala blogger picisan apa... siap dah di undi blog pilihan msia lagi. btw, keep it up ! kita tumpang glemer sbb nama sama. HAHA

mr_mrs mikko said... Reply To This Comment

hihi...
pemes nah kooo..
weee..

aku pn suka menepek kat blog nadia bayu tuh

n a d e a said... Reply To This Comment

@ mr_mrs mikko

nadia bayu mmg la pemes.. blog die best. sbb tu ramai org suka melepak situ.. ;))

Murni Ellyfiesya said... Reply To This Comment

Nadia bayu, awk gojes~ its true bkn auta.. Ngee! Stay gojes dear..
http://murniellyfiesya.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...