Friday, January 21

My love story


Assalammualaikum


Ramai sangat yang tanya pasal boyfriend la, kahwin la sekarang ni. Mentang-mentanglah aku dah hampir ke 3 series sekarang. T__T dah la tu bila aku kata takda, boleh kata aku tipu?? amboiiiiii !!Okay lah part of it memang aku tipu. Whatever. Tipu tetap tipu kan? So nah ni aku publish kan gerangan jejaka yang sedang bertakhta di hati ini.. heee *blushing*


tapi... tu cuma dalam mimpi je la okay. Tak mungkin kasih kami bertaut. sob sob ;( Bukan keluarga jadi halangan tapi kami mempunyai kepercayaan yang berbeza... kami juga dipisahkan dengan lautan... aaahhh banyak lagi sebab-sebab lain yang tak dapat aku nyatakan di sini....... Takpelah... Life must go on... Selagi tak jumpa yang baru, dia tetap di hati. eceh !


Okay cukup lah aku merepek hari ni.. HAHA. tu gambar pelakon korea okay. Aku tak ingat nama dia siapa. Tapi aku suka. Ni lah Hero pujaan ku sekarang. Aku suka tengok die cam messy camtu. So manly! auwwww ;))

Untuk kawan-kawan yang eager to know about my status, yes I'm single and available. No strings attached. Ni bukan nak promo cuma aku dah penat la jawab soalan korang semua... pastu kene setepek pulak tu kata aku tipu. Aduhaiiii.  One more thing, memang aku memilih. Ni bukan perkara main-main yang boleh tangkap muat. Ini penentu arah kehidupanku. Of course lah nak yang terbaik kan? Tapi aku percaya apa yang terjadi sebenarnya ialah, jodohku belum sampai... kalau dah jodoh tu tak payah tunggu lama pun kan? HEHE


^_~

nota kaki : yes. aku sedang usaha ke arah itu. Memang kena usaha sebab jodoh bukan datang bergolek. Dalam hal ini aku mengamalkan prinsip, 'biar lambat asal selamat". HEHE
Thank you for reading ~!

12 thought(s):

Mknace said... Reply To This Comment

:) :) :)
teruskan usaha
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

*she's s0 e!Ra* said... Reply To This Comment

i like this post darling!

n a d e a said... Reply To This Comment

mkace
thank you !

eira
thank you yang ! ;)) jom kita cari sama2. heee ;p

mohfi said... Reply To This Comment

i am single too ~ ;>

n a d e a said... Reply To This Comment

mohfi
oh really? then kita geng la ! hee ;p

ken said... Reply To This Comment

single.. and you're welcome to change that.. lol

n a d e a said... Reply To This Comment

ken
nice quote, isn't it? HEHE

**sHiKinn** said... Reply To This Comment

hehhee..klakar awk nih..

n a d e a said... Reply To This Comment

shikinn
hee ;p apa yg kelakar nya? konfius jap~

sekamar rindu said... Reply To This Comment

salam..

singgah folo ur blog****160

*

n a d e a said... Reply To This Comment

sekamar rindu
thank you for following.
nanti kita singgah blog awak k !

Ronaldmohoni said... Reply To This Comment

Sabar jeh lah.
Jodoh pasti akan tiba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...