Monday, July 12

world cup fever !

salam

semalam final world cup 2010. spain vs holland. and spain won ! congrats~ aku tak sokong mana-mana. aku sokong team yang menang je! HAHA ;p actually aku bukan tengok pon world cup ni. tapi masa world cup yg lepas aku tengok sebab aku sokong italy. forza italia~! kenapa italy? sebab adik-adik lelaki ku yg seramai 4 orang tu semua sokong italy. so aku pon join ar. HAHA ;p tp kali ni italy awal-awal dah bungkus. so adik-adik aku pon tak layan sgt world cup. bagus2 boleh aku tgk cite lain. hee ;p tp since semalam aku tido depan tv (kipas dlm bilik rosak. hampeh btol!) so mase adik aku tgk final tu aku ade la terjaga kejap. aku tengok masa tu dah nk dkt minit ke 90. score masih lg 0-0. hebat gak. pastu sambung lak masa tambahan. adik aku da malas nak tengok, die tdo. aku pon same tido. HAHA ;p pagi ni baru tau spain menang~ aku cume nak cakap... walaweh paul the octupus prediction 100% correct wooo~! kalo tuan die lelong si paul ni confirm kaya raya kan !! apa-apa pon kita sebagai Islam jgn terpedaya sgt k. okay tu aje la...

nota kaki : colleague aku MIA hari ni. mesti mc sbb tgk bola smlm! haha ;p

Thank you for reading ~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...