Monday, July 26

lebih hangat dari biasa?

salam..

hoho hari ni update lambat sikit... blur aku hari ni la.. pagi tadi lak cam busy sikit wat keje maklumlah colleague aku pegi team building.. pastu da la adik aku pagi-pagi buta lagi dah kene sakit tu. aiyoooo. seriau pulak aku rasa. huhu..

ni pon nak cerita pasal adik aku jugak. asyik cite pasal adik je kan? sebab hidup aku xde cite best. heee ;p well adik aku yg no 3 tu shortlisted pegi audition pencarian dj hot.fm sabtu lepas. dari berape ribu application die antara 80 org yg terpilih. cayalah ! tu la namanye rezeki. tapi berbakat ke dia jadi dj? itu aku pon tak tau. HAHA ;p cuma 1 je aku ni bukan dengar Hot.fm pon sebab aku pendengar setia Era.fm. + mix.fm .. kadang2 je tune to red.fm,hitz.fm & sinar.fm. hot mmg xde dalam list... jadi adakah aku akan bertukar selera sekiranya adik aku berjaya?? we'll see... rasanya tak kot.. tapi nanti kata tak support plak. ceh.

okaylah aku nak get ready untuk balik... pdhal ade 1jam suku lagi b4 balik nih...

nota kaki : esok bonda & ayahnda akan berangakt untuk menunaikan umrah.. semoga semuanya berjalan lancar. to my bestie, xpelah beb. belum sampai masa ko jadi tetamu ALLAH.. sabar ok..
Thank you for reading ~!

1 thought(s):

mytrajet74 said... Reply To This Comment

HAI....nuffwalking...nice post!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...