Wednesday, July 7

pink!!

salam

hari ni berita keluar perodua baru keluarkan MYvi SE utk perempuan. color pink pulak tuh! oh no.. sgt sweet~ huhu. aku ni bukan la fanatik pink, tapi pink semestinya dalam pilihan ku :) jatuh hati rasa... sapa nak bagi ni pulak sebagai hantaran?? muahahha ;p




nasib baik aku sudah ade CLV (cute little viva) biru ku. kalo tak memang nak rembat~! nanti penuh la kt jalan dgn kereta kaler pink! comel jeeee~~

nota kaki : sape nak beli kereta ni? aku nak tumpang. and nk bergambar. haha ;p

Thank you for reading ~!

5 thought(s):

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

TU LA PASAL YUNK//
TETIBE TERUJA TGK KALER NI.. AIYAAAA

NK TUKAR, YG NI STHN GUNE PON LOM SAMPAI.. AHAHA
NANT ADE YG KENE KETUK PALE.. MUAHAHA

n a d e a said... Reply To This Comment

tu la kn yunk..
kalo ikot nafsu ni mmg rembat arrr...
tp CLV tu pon br sgt lg. haha ;p
xpela tumpang gambar je la nnti. xpon wat cuci mate. heee ;)

..she's s0 e!Ra.. said... Reply To This Comment

pink yg sgt pink!

n a d e a said... Reply To This Comment

yes dear~! rich pinkish!! suke <3

c.ya said... Reply To This Comment

jeles pula ni nanti bila nampak myvi pink tu ....:(, ari tu saya guna myvi puti, keluar tangerine.. saya tukar ganti tangerine.. hah sekarang pop pop keluar pink.. apalah nasib...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...