Tuesday, July 13

Komputer Riba P1 WiMAX 4G

salam
pagi td on the way ke office aku dengar kat radio era berita ni

Packet One Networks (Malaysia) Sdn. Bhd. (P1), syarikat telekomunikasi WiMAX terkemuka dan pertama di Malaysia, memperkenal komputer riba P1 W1MAX-1NSIDE 4G pertama di negara ini pada harga pengenalan serendah 93 peratus daripada harga runcit biasa.


menarik kan? harga pengenalan start dr RM99-RM1499. sgt affordable! kebetulan pulak laptop aku mmg problem.. ni yang rasa nak beli terus ni.. btw laptop boleh treat in ke eh? sebab laptop aku tu baru je 2 tahun. tapi ntah kat mana silap lembap je. hangin je aku.. aku kalo boleh nak beli mini laptop je. senang nak angkut kemana-mana... jom sapa nak teman? hehe ;p


Untuk maklumat lanjut, klik SINI

nota kaki : semua la aku nak beli. laptop la. camera la. hp la. ingt ko kaya sgt ke nadia?? HAHA ;p


Thank you for reading ~!

3 thought(s):

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

boleh je treat in yunk.. baru 2thn, stil ade value.. klu dah 6thn dah jd besi buruk.. hehehe

klu lembab, u kene tmbh RAM tu.. up to 2GB ke.. sbb klu 2thn stil baru i rase.. boleh upgrade lg

n a d e a said... Reply To This Comment

boleh ye yunk? agak2 brape eh kalo treat in??
u la hebat pkai laptop smpai 6 thn. respect ar!!

xtaw la.. pdhal i bkn byk download ape2 pon.. i byk gne tuk surf internet je..

yunk jom nnt g low yat? u tau sket bab computer ni kan..

behind the story said... Reply To This Comment

nad...nk mntk adik aku tgkkn laptop ko x???cz laptop aku dulu lembap gak...but after format..it's become better...hehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...