Tuesday, July 20

risau

salam

adik aku kena lagi pagi ni kat sekolah! pagi lagi dah kena. teruk betul td masa on the phone dengan mama aku dengar die terjerit-jerit. mama kata die masih menggelupur. adusss. macam mana ni yer? semalam pon masa maghrib die tetibe baca ayat qursi kuat-kuat. means at that point of time die dah rasa something. nasib baik tak jadi apa-apa semalam. katanya kawan die yang kena sama masa camping hari tu tak elok lagi. maybe sebab tu la kot. aku risau sebab 27/7 ni parents aku nk pegi umrah. siapa nak jaga adik aku kalo die kena lagi? uwaaa ;( aku pon bukan la berani sangat kalo takde orang yang lebih tua ni.. silap-silap aku pon boleh terkena dibuatnye. aduhhhhh HELP me~!

YA ALLAH YA TUHANKU
PERMUDAHKANLAH URUSAN KEDUA IBU-BAPAKU KETIKA MENUNAIKAN UMRAH
JAUHILAH ADIK AKU DARI SEGALA MUSIBAH..
KUATKANLAH IMAN NYA
AMIN

* ni entry lanjutan entry INI

nota kaki : tadi terfikir andai kata satu hari ni nanti parents ku takde, semua tanggungjawab jatuh ke bahu ku. mampukah aku memikul nye?

Thank you for reading ~!

3 thought(s):

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

yunk, nape ngan adik u?

n a d e a said... Reply To This Comment

die kene histeria lg yunk. pagi ni kat sekolah td. ;(

Puan nadxoxo said... Reply To This Comment

siannya :( mgkn bole pasang mp3 surah kuat2 kot kalau takut..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...