Thursday, July 15

Putrajaya Floria 2010

salam

siapa dah pergi floria ni? start dari lastweek lagi.. sampai ahad ni, 18july...
semalam aku sempat pegi kejap lepas office.. ye la floria ni pon depan ofis aku je. hehe ;p
cantik sgt!! serious...!! daku terpegun,teruja,terkesima!! HAHA ;p ade la beberapa shot yang aku ambil tp lupa nak upload. gambar aku sendiri takde sebab aku sorang je semalam. lagipon aku pergi kejap je. dalam 15 minit. lepas tu hujan lebat pulak! sepanjang floria ni adik ku yang jadi DJ pulak tu. so siapa yang nak kenal adik aku pegi la floria. heee ;p take note, adik aku lelaki yer. muahahaha ;p aku plan nak pergi lagi hari sabtu ni. nak bergambar puas-puas. tapi tak plan nak pergi dengan sape pon. siapa yang nak pergi dengan aku? jom! ni aku ajak betul2. kalo takde org nk pergi dgn aku, aku ikot mak aku je nnti. ngee~ ok lah spt biasa kalo nak tau info lanjut klik SINI

nota kaki : sume event buat depan ofis aku. tapi sekali pon aku tak pergi. wakakaka ;p

Thank you for reading ~!

2 thought(s):

azuan said... Reply To This Comment

tak berpeluang rasanya mahu pergi hehee

n a d e a said... Reply To This Comment

hee pegi lain kali la yer ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...