Tuesday, July 6

iphone 4g vs Blackberry storm

salam

sejak tengok clip ni aku sudah jatuh cinta sama iphone 4g~smart woooo then aku try la google price kat malaysia.. hurm tak mampu la rasanya. kalau mampu pon aku xsanggup rasanya nak spending banyak tu.. tapi aku suke!! camno ni? adoii. sapa nak bagi hantaran kat aku iphone 4g? jom kawen~! LOL ;p just kiding.



BB storm 2 pon aku suka. oh aku memang dari dulu nak pakai BB. sebelum aku pakai omnia ni lagi. cuma dulu yang membantutkan aku beli BB sebab xde radio. lagipon dulu pegi keje naik LRT so radio wajib ade dlm phone. tapi since now pegi keje naik kete so dlm kete da ade radio kan. lgpon boley beli ipod/mp3 for that. tapi BB camera 3.2MP je. omnia aku 5MP. kalo switch to BB kena beli camera plak. tapi sejak tgk ofismate ni pkai BB aku mmg jatuh hati pd BB especially BB Storm 2!!



tapi lepas tengok video ni aku rasa aku lebih jatuh hati pada iphone!! oh no~~ lagipon adik aku 2 org pakai BB. cam takde la best sangat kot? haha. okay sekarang rasa nak iphone 3gs pon okay~!!

nota kaki : tadi duduk sebelah kwn baru pkai iphone! OMG sgt smart~!! ishhhhh rasa nak g beli sekarang!! nasib baik aku xde credit card. kalo tak dah rembat 1 agaknye. hehe ;)

** autopublish entry. aku pagi ni involve 1 event besar kat office.. PM datang, gabenor datang, KSU, NGO, so n so. kira ramai VVIP & VIP la. protokol day~ hehe ;p



Thank you for reading ~!

2 thought(s):

Nadia Wardrobe said... Reply To This Comment

aahh..iphone 3gs mmg best,my bro pki tu...sumer ade..mmg stylo la kn, igt nk amik gak...digi ade plan dia siap internet...hahah

n a d e a said... Reply To This Comment

nadia..
stylo kan.. mgm smart! nk sgt.. tp budget xde. hehe..
ala celcom xde pakej iphone la.. i celcom user~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...