Sunday, October 23

I like !

Assalammualaikum...
Rajin kan aku update sekarang ni? HAHA.. tengah rajin ni aku update je apa yang terlintas.. Walaupun sekadar berkongsi gambar.. Apa yang aku nak share hari ni ialah antara make up mata yang aku suka..

FYI bila aku tengok make up seseorang aku suka tengok bahagian mata... Bagi aku mata part yang paling penting. Untunglah kalau korang pandai make up mata ! Aku? Walaupun pernah attend kelas solekan 2x tapi still tak berjaya nak buat eyeshadow tu blend well.. Ntah kenapa.. maybe produk yang aku gunakan? atau aku memang tak talented? HAHA... Eyeliner pun masih lagi tak smooth mana.. aduhai.. jom tengok gambar make up mata yang aku suka..



*Terbaik !*


*cantiknyaaaa... Bilalah aku nak pandai buat camni.. HEHE*

* kenapa masa awal-awal aku belajar letak eyeshadow putih dekat tearduct ni jadi.. tapi sekarang asyik tak jadi je !*

Takpe lah...... Lagipun kau nak ke mana Nadia make up beria ni?
HAHAHAHAHA


Images credit to tumblr

Nota kaki : sampai 2-3 jenis eyeliner putih aku ada.. Tapi 1 pun tak best.. nyampah

Thank you for reading ~!

2 thought(s):

Cik Kamoo said... Reply To This Comment

bestnya pandai make up. teringin nak belajar make up...

n a d e a said... Reply To This Comment

@Cik Kamoo

tak pandai la mekap. hehe. tu semua gambar dari tumblr ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...