Wednesday, November 30

Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1

Assalammualaikum...

Hai kawan-kawan.. Entry kali ni tak lain tak bukan just nak share keterujaan aku menonton Twilight Saga : Breaking Dawn Part 1. Berjaya jugak tengok walaupun duduk seat 3 dari depan. Tak sempat nak book sebab plan dah lari. So walk-in je ke GSC Mid Valley that day. Sudahnya 3rd row from screen. Tak kisah la janji dah tengok. My comment? Awesome ! Me super like it :) Oh fyi I'm not twilighters fanatic ye. Aku just follow je... Twilight & Eclipse je aku tengok dekat wayang. Buku pulak aku baca twilight & breaking dawn je. Okay back to the main point, cerita ni takde banyak action. Banyak romantic scene je. Action in part 2 perhaps. Bila lah part 2 tu agaknya. Tak sabar ni nak tengok. Maklumlah dah baca novel so nak kena visualize pulak la. HEHE...

So in this movie aku suka sangat dengan theme & wedding dress Bella Swan ~! Serious sangat la cantik... Excited mak ! Make up Bella pun sangat gorgeous. Jom tengok gambar yang aku amik dari google.

See? Cantik sangat kan...... Garden theme !


Wedding dress from the front view.. Very modest


The back part yg beautiful and yes, SEXY ~!!


Edward Cullen ♥ Bella Swan


Sewaktu Honeymoon... Auuuwwww


Aku suka suasana dan pemandangan yang ditonjolkan dalam filem ni terutama tempat Edward dengan Bella pergi honeymoon.  Breathtaking !

One more thing Bella nampak sangat kurus masa dia dah selamat bersalin. Masa tu dia tengah transfrom dari seorang manusia kepada vampire. Kagum aku tengok sebab semua tulang timbul. cayalah !
My rating : 4/5

Image credit to google

Nota kaki : next in list are Puss in Boots & Ombak Rindu. Who's with me?

Thank you for reading ~!

6 thought(s):

efa fairuz said... Reply To This Comment

wuuu tak sabanye nak tengokkkkkkkkk!!!


part yg tulang timbul tu rasenye mcm CGI technique kan, sbb bella in real life nampak sihat je.. tp hollywood, standard la CGI tak agak agak punye.. ehehe..

tak saba nak tengok!!

n a d e a said... Reply To This Comment

@efa fairuz

tak tgk lg ke? haaa cpt2 gi tgk.. memang best sgttttttttt..

haah cgi dorg mantap !

hati♡ said... Reply To This Comment

uhuhu.. so ramantic.. ^_^

.: mama lynn :. said... Reply To This Comment

tak tengok lagi twilight ni.. macam best je. suka tgk wedding garden. cantik sgt

n a d e a said... Reply To This Comment

@hati♡

kan? heee

n a d e a said... Reply To This Comment

@.: mama lynn :.

tgk la aj.. best... mmg garden wedding sgt la the bomb ~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...