Monday, November 21

Beautiful wedding of my BFF

Assalammualaikum...

Holla readers ;) I'm back with more photos from my BFF wedding. HEHE.. yeah this time untuk reception both side ;) Ingat nak masuk gambar dari kawan-kawan lain or dapat la tepek gambar dari OP (Iqram Ismail) or video (CST) tapi nampaknya semua gambar/video belum diupload. So just feast your eyes with photos from my iPhone & Samsung Galaxy tab je la... Harap maklum ye certain gambar agak low quality sbb aku zoom. 

So here we go.

Reception on 12 Nov 2011 at K Club, Tmn Melawati. 

Pasangan mempelai tiba dengan kereta Posche Hitam yang dipandu oleh pengantin lelaki sendiri ;) So yeah these are the pictures yang dapat di ambil. All from Samsung Galaxy Tab. Aku tak boleh snap sebab kena jadi flower girl you all. HAHAHA~ 

Naahhh close up ~! Make up yang sangat cantik.. Oh my.. daku terpegun... Wedding dress pun sangat gorgeous ! Kalau tengok live lagi cantik... Serious. Aku puji bukan sebab dia kawan aku okay. Tapi memang betul-betul meletops !

Ni sewaktu bersanding.. Malam tu pukul 1 tau kami datang untuk tengok diorag set up pelamin ni.. It turned out really nice. Suka penuh bunga-bunga yang cantik ;)

Yeah thats me (sebelah kiri). Selain jadi flower girl, kami juga gadis bunga telur.. Hahaha.. orang kuat la katakan... 

 
The bride with her mother in law. macam dengan kakak je kan..

Group photo ! Yeahhhh... kami semua satu sekolah ;)) Ramai jugak schoolmates yang datang. Tak pasal-pasal aku terjumpa dengan seseorang yang dah 10 tahun tak jumpa. Ooopppsss ~! Tapi ni je gambar yang dah diupload.. Sorry kalau tak boleh korang tengok gambar orang tu. HAHAHAHA

 
Door gift ~ Kek gulung & cokelat Daim 

My fav shot ~! She looks so beautiful in this photo ! I like ~

last but not least of course la gambar 3 dara pingitan ni

*Tuesday*Wednesday*Sunday*




Okay now let's move to the other reception

Reception on 20 Nov 2011 at Hotel Concorde, Shah Alam

Just wanna share since majlis kali ni RSVP so tak boleh la nak snap photo dekat-dekat. Hormat sikit majlis orang ye. HEHE. So tak banyak gambar yang lawa berjaya ditangkap. Banyak gila gambar yang blur padahal table sebelah walk away je. Sob sob. Takpela layan je la mana yang ada yer..


Reception table & Door gift ~


Pelamin yang indah ~



Our table and the menu

The only picture yang nice to see. Yang lain semua blur. what a waste ;(


Sewaktu bersanding dan makan beradap 

 
With the bride ~! Finally berjaya bergambar bersama... Cantik.. Tapi aku prefer her gold dress the other day.. Lagi menyerlah kan kecantikan nya... ^_~

Harus ada gambar ni.. Okay ni sebenarnya gambar berempat macam kat atas. Cuma kali ni gambar akak dua org belah kanan agak blurry. So aku pun crop ler. HAHAHA


Okay tu je yang ada gambar dengan pengatin... Sebelum tamat jom tengok gambar kami pulak. Kah kah kah

Me wore a simple plain Ophelia Maxi Dress form thepoplook ~!  Too simple kan? Actually aku memang saja tak nak over kali ni.. Konon nye. HAHA

Farah/Nad/Ayu

Done ~

Sorry la ni je yang mampu.. Kalau nak tengok lagi gambar cantik-cantik diorang ni pergi la usha Ikram Ismail punya website or tengok video dari CST. Sure gambar aku pun ada banyak jugak. HAHA

Nota kaki : 3 days to go !

Thank you for reading ~!

5 thought(s):

efa fairuz said... Reply To This Comment

orang yang dah 10 tahun tak jumpe tu, exbofren eh? hehehe

btw, nad comei giler..

n wedding ni pun cantik..

n a d e a said... Reply To This Comment

@efa fairuz

hahaha tettttttttt. camne tau? ;)

comei la sgt kan sbb makin membesar dengan jayanya! stress kot T__T

btw tq ;))

zara said... Reply To This Comment

laa, epai, syaima n wahiza dtg sekali ke..sob3..x dpt join

LaVeNdrA said... Reply To This Comment

slm.le x tny kt kwn bpe sewa dewan k club tu?

Nadea Emerald said... Reply To This Comment

@LaVeNdrA

u can ask her directly at dillahuman.blogspot.com.

tp i cuba tanyakan jugak ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...