Monday, November 7

Zaman kegemilangan Myspace !

Assalammualaikum...


Hai to my new followers and gentle readers. Salam Aidil Adha buat semua. How's your raya? Me biasa-biasa je. beraya di perantauan. Nothing much. Pagi je macam raya. Masuk petang back to usual routine. Sigh. Since hari ni cuti jadi malam tadi saja browse trough all my piccies di fb. Syok tengok gambar sendiri dulu-dulu masa masih muda remaja dan slim ! Now dah la makin berusia, makin gems jugak ! ppfffbbbttt. Lepas tu terdetik nak tengok gambar di myspace. Terus download app myspace okay ! HAHA. Jom I nak share gambar dari myspace. Exclusive ni... oohhh bajet hot okay ! ^_~




Okay ni my fav pic ! Masa ni tahun 2006 kot? Tengok la hp sabun lagi tu... ;)




Oh my close up sungguh pic ni ! Masa ni baru balik tengok Siti Nurhaliza di PWTC. Tak ingat event apa tah. Too bad takde version yang color sebab dah edit jadi black n white. 



haaaa ni cam happy je kan ! Ni masa PAC di Intan, Kemaman tahun 2007. A day before my birthday !




Masa ni dah start buat blog. Nampak tak ada watermark link blog ni kat situ? Masa ni dah start obses dengan online shopping. Rasanya ni gambar tahun 2008.




Gambar convo ! May 2007. With my beloved Mama ♥




May 2007 - with my good friend




Ni adik kenal dari myspace, Fyna ! Rasanya 1st time jumpa kawan dari myspace. Jumpa dalam 5 minit je dekat TC. I miss her. Tapi dia dah remove me dr fb. Dunno why. Sob sob



Ni tahun 2007 jugak... Gambar sempena event apa tah di Putrajaya.. 1st time pakai shawl. Masa ni rasa macam sakai pun ada. Dengan hitam legam. cehhhh

Dan yg  ni gambar fav ! sebab masa ni memang kurus tak hingat... Nak dpt balik shape mcm ni memang mustahil la kan. Sebab ni gambar 9 tahun dulu okay ! Gambar dekat KLCC tengah dating. HAHA




Okay 2 gambar bawah ni latest punya. Jangan terkejut tengok okay ! Perbezaan yg sangat ketara !



Ni bulan lepas. Specky me 


Okay tak payah la nak kata, nad makin gems ke apa. Aku sedar. I'm working on it !


Nota kaki : Untunglaaa siapa yang boleh maintain n slim walau dah berkahwin n ada anak tu !






Thank you for reading ~!

5 thought(s):

sabree hussin said... Reply To This Comment

walaupun saya ada myspace account, tapi sampai sekarang saya masih lagi tak mahir nak guna myspace

*she's s0 e!Ra* said... Reply To This Comment

OMG rindu gila zaman Myspace..!

n a d e a said... Reply To This Comment

@sabree hussin

oh kalau sekarang saya pun dah tak mahir. sbb dah lain kan ;)

n a d e a said... Reply To This Comment

@*she's s0 e!Ra*

kan? time flies ~ dulu myspace la segalanya. now no more. pword pun dah xingat semalam. HAHA

merahitujambu said... Reply To This Comment

xmoh ckp pasal my space..=_+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...