Sunday, February 20

My CLV 2397 turns 1

Assalammualaikum..


Yes. My CLV 2397 turns 1 today. Alhamdulillah. Sudah jauh perjalanan ku dengan si dia. Terlalu banyak jasa nya kepadaku & keluarga. Hampir semua orang kat rumah aku tu pernah bawak CLV biru ku ini. Habis kena latam tau. Tapi takpe memang itu pun kegunaan kereta kan? Heee ;p Tak sangka setahun dah aku berkereta. BTW aku memang suka compact car. Sebab aku rasa comel je. Dulu memang teringin nak pakai Kelisa tapi since Kelisa dah stop so Viva is my next choice. MyVi? Kurang minat la. No offence lah pada yang pakai MYvi ok?






Oh first day je CLV ku kilat macam dalam gambar tu. HAHA. sekarang dah tak secantik or sehensem gambar itu. Sorry lah aku bukan lah obsess dengan kereta sampai tiap-tiap minggu nak basuh. HEHE. Kereta pada ku adalah necessity.

So happy birthday CLV 2397 ! semoga jodoh kita panjang... Amin....

nota kaki : CLV stands for Cute Little Viva.

Thank you for reading ~!

4 thought(s):

|wawa| said... Reply To This Comment

ahaks..comel je Cute Little Viva..Happy Birthday CLV..heee

Anonymous said... Reply To This Comment

sis, nk tnye. u pnah join FSTEP kn? ade tbace one of ur post about it. program tu ok ke? soalan ape eh die tnye during the intrview? general Q or something related to finance? if u don't mind to share it. thanks. :)

n a d e a said... Reply To This Comment

@wawa

thank you ! nak hadiah... HAHA

@anonymous
yes. sis FSTEP 1st bacth. interview? couldnt recall la dik. tapi kalau dah kerja dia tanya pasal kerja and why nak join fstep?
dpt interview eh? bila? batch berapa dah ni?

all the best okay !

|wawa| said... Reply To This Comment

oke..t wawa bg adiah kt clv...heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...