Monday, February 14

Happy 3rd blogversary !

 
image-googled

Less than 24 hours, this blog gonna be 3 years old ! .NEVER ENDING STORIES. turns 3 you all. ^_~
tak sangka. Walaupun 3 bulan blog ni MIA. Banyak kenangan dengan blog ni. Melalui blog ni lah aku bertambah kenalan... Aku berkongsi cerita... Mula-mula aku start blog dulu aku banyak share story aku je. I mean about my personal. 

Mula-mula url blog pun bukan panjang macam sekarang ni. Aku ni jenis suka guna 1 nama untuk semua. Tapi masa tu tak nak kawan-kawan aku discover this blog of mine tu yang tukar url tu. Tah camna boleh terfikir nak letak url yang panjang tu. HAHA. ingat nak tukar lagi, tapi leceh. Malas nak kena inform orang lah. Takpe lah guna je apa yang ada. 

Tapi lama kelamaan kawan-kawan tau jugak blog ni. Kah kah kah. Sebab sekarang instead of solely blogging, I can get something out of it. Money factor. yeah. jadi haruslah blog diwar-warkan ke serata alam. Ahaks. Sebab tu lah dah tak banyak personal entry, takde gambar sangat, but more to random topic, current issues je. Konon nak naik kan traffic, tapi takde la naik banyak mana pun? HAHA. sebab blog ni tak best pun. Biasa-biasa je. Banyak lagi blog lain 
yang best. So sebab tu I really appreciate to those yang baca & follow.  Tak sangka ada yang sudi follow (kecuali kawan-kawan). Walaupun blogger lain yang seangkatan dengan aku dah beribu2 followers, tapi aku tetap rasa terharu. Thank you a lot guys !

Melalui blog ni jugak aku dapat income dari Nuffnang. Alhamdulillah. Walaupun tak capai 4 angka macam orang lain, tapi tetap bersyukur. My 1st cash out was only RM57.03 je. That was in 2009. 2010 tak pernah casth out. Excited tak ingat bila pegang cek tu ! Thank you Nuffnang ! Tapi now earnings dah semakin meningkat. BE pun banyak gak dah dapat walaupun traffic aku sangat lah sikit. Normal is less than 100.Heee ;p

Apa pun aku harap aku akan terus bersemangat untuk jadi blogger sampai bila-bila. Semoga gaya penulisan aku semakin baik samada dalam BM atau English. Sebab penulisan adalah kelemahan aku sebenarnya. HEHE

Happy 3rd blogversary to me !!

nota kaki ; thank you to all my 180 followers ! & selamat hari lahir to my best friend, EMA ~



Thank you for reading ~!

7 thought(s):

xazryx said... Reply To This Comment

da 3 tahun ?lame tuh .tahniah . :)

The Tiny Room said... Reply To This Comment

visit us here :)
http://thetinyroom.blogspot.com/

n a d e a said... Reply To This Comment

@ xazryx
yes 3 years. i start blogging before blog jadi phenomenon lg. heee ;p tq !

|wawa| said... Reply To This Comment

happy belated birthday http://bittersweetofherlife.blogspot.com (:

n a d e a said... Reply To This Comment

@wawa

thanks a lot wawa ! sbb wawa one of the reader yg menyumbangkan peningkatan blog ni ! heee ;p

SERENDIPITY sudah umur berapa?

|wawa| said... Reply To This Comment

hee..u're most welcome..june 11,2011 SERENDIPITY 2nd birthday..hehe

Cik Puan Bunga said... Reply To This Comment

Nad kan antara kawan blogger paling awal pernah i ada... sob sob sob terharu tak? (T__T)

happy anniversary bloggggg! (blog ada nama tak?huhu - jantina dia please???) huhuhu!

semoga rajin updates ya nad! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...