Wednesday, December 29

Proud to be Malaysian !

Salam

Don't wanna blog about this at 1st cause am very sure there are a lot of bloggers gonna post entry regarding this. Tapi mana boleh tahan... Malaysia telah cipta sejarah baru tu.. Menang AFF Suzuki Cup for the 1st time after 14 years, and being the 4th country to win it ! Awesome =D 

I have to admit that the game was interesting. Terasa macam nak dapat sakit jantung dengan serangan tak henti-henti dari pihak lawan. Tapi our goalie, definitely the best ! Kalau lah dia tak sehebat tadi, sure lagi banyak goal Indonesia dapat... And not to forget, to Safee Sali. Terbaik !! Apa-pun semua nya teamwork! Kalau takde teamwork, kita takkan menang. So congratulations to all players and the coach. U guys made us proud ! BRAVO !!

Malam ni juga Safee Sali & Khairul Fahmi menjadi sebutan. Sampai Khairul Fahmi jadi twitter trend worldwide ! Aweks Indonesia pun ramai yang dah jatuh cinta. HEHE. but too bad, he's taken ! Blog awek dia pun dapat tempias. followers meningkat dari 600++ now dah lebih dari 1k. HAHA.

nota kaki : jumaat cuti !!! yeay ;)) thank you PM ! 

Thank you for reading ~!

3 thought(s):

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

hha kan... blog awek dia tetibe jadi cam pisang panas.. hoohoho

n a d e a said... Reply To This Comment

HAHA.
pagi ni dah nak 2k follower dia yang ! giler ahhhh. ;))

syaftome said... Reply To This Comment

sayangnye xdpt tgk...
kena paksa pg dinner...T_T...
but congrats to them..
and yes...without teamwork...
its not possible to do the impossible...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...