Sunday, December 19

Outdoor activities

Salam...

I love outdoor activities. That's the other side of me, literally. Dah lama tak buat. Asyik buat girly activities je recently. Hehe. yeah. aku agak adventure jugak orangnya. That's why aku suka masa OBS kat Lumut 2 tahun lepas. Masa tu kawan-kawan lain (especially girls) quite reluctant to go. Ada yang takut sunburn dan macam-macam. Tapi aku lain. Aku excited! It gave me satisfation by doing that kind of activities. Jungle trekking, camping, oh rindunya... Cuma jangan ajak aku buat rock climbing sudah. Cukup la sekali tu je. Memang tak nak buat dah. Hehe. sekarang ni nak buat activiti cam ni takde geng la. Teringin nak buat white water rafting. Bila lah berkesempatan ni? hmmm. Paintball pun sounds nice. Scuba diving pun! aaahhhh flying fox pun tak try lg! Maybe dalam masa terdekat ni hiking kat Broga Hill should be okay? Since stamina pun dah pancit tambah pulak dengan penambahan lemak di serata tubuh. :(( Tapi bilanya nak pergi Broga Hill ni?? Weekend asyik shopping dan attend wedding je?? Aaaaahhhhhh.

nota kaki : I should avoid camping buat masa sekarang. Trauma apa yang terjadi kat adik aku masih ada. ;(
Thank you for reading ~!

4 thought(s):

syaftome said... Reply To This Comment

wah...mcm best jer water rafting...
x pernah cuba lg...
abseiling dan flying fox jer penah...
flying fox dulu buat kat pahang kalo x silap...
the highest spot di malaysia...
mmg best gler...

ps: broga hill pun best jgak...
coz nmpk ramai jer yg pg situ ujung minggu...

n a d e a said... Reply To This Comment

haah. white water rafting sgt adventorous!!
tu la rasa broga hill je paling sesuai wat masa sekarang ;))

syaftome said... Reply To This Comment

pg jgn x pg...
kalau saya kat saner...
mesti nak pg...
murah dan mudah...heee...

n a d e a said... Reply To This Comment

murah & mudah tu mmg tepat sekali !
;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...