Friday, December 17

Gambar nikah SM Nasarudin & Marion Counter

Salam..

Sorry ye ni quick update heee ;p sempat gak baca pasal ni walaupun kerja banyak giler ni. ssshhhh jangan bagitau boss i k! HAHA
Saje nak share dengan korang gambar kahwin SM Nasarudin yang handsome ya amat tu dengan Marion Counter or nama Islam die Marion Rose Counter Abdullah. Aku suka outift Marion. Sangat la cantik!!! Aaaahhhh nak kahwin jugak... hehe ;p Pelamin pun memang da bomb!! Sangat jelous. Eh bebel banyak pulak. Jom tengok gambar dorang... Pictures credit to http://mediamalaya.com



*cantik kan?*

Selamat pengantin baru SM Nasarudin & Marion Counter !


nota kaki : Kalau banyak ongkos nya boleh la wat beauftiful wedding camtu kan? aku nanti yang simple-simple cukup. HEHE
Thank you for reading ~!

6 thought(s):

.ArianiAizat. said... Reply To This Comment

sangat cantik!!!!! :)

n a d e a said... Reply To This Comment

cantik kan nani??
;)) suka sangat!

~nadyahoney~ said... Reply To This Comment

very the cantik..

n a d e a said... Reply To This Comment

tu la.. suka sangat baju die!! jatuh cinta ;))

DoodleDesign said... Reply To This Comment

so niiice :)

thanks 4 sharing.

Et @ www.doodledsgn.blogspot.com

Wan Perlis said... Reply To This Comment

marion dah Islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...