Thursday, July 14

Supplications doas for every occasion

Assalammualaikum..

Hai kawan-kawan. Hari aku nak share satu app bagi pengguna Apple yang beragama Islam. Sharing is caring kan ;)) The only doa app that you will ever need. Btw app ni bagus dan sesuai sangat memandangkan Ramadhan semakin hampir.

Supplications. Doa-doa yang boleh kita amalkan dalam seharian hidup kita.

Kita ni manusia kadang-kadang lalai. Doa yang simple pun kadang-kadang lupa. We take things for granted.  Jom tengok printscreen dari iPhone aku ni.






Have the doa for every part of your day at your fingertips with the Daily Routine section






Ni antara doa yang boleh digunakan dalam daily routine kita. Biasa kita sebelum tidur je baca doa kan?






Doa yang sesuai di baca pagi/petang.






Ni pulak antara doa yang kita sepatutnya amalkan sentiasa. Sebab kita manusia tak lepas dari buat kesilapan kan?






Sepanjang ramadhan pulak mari kita amalkan doa-doa ni. Semoga ibadah puasa lebih sempurna...






Ni pula favourite aku. Means doa yang aku cuba amalkan sekarang. Doa ketika marah tu aku kena amalkan selalu. ^_^

Marilah kita berubah ke arah kebaikan. Aku pun bukan lah perfect. Just wanna share something that will benefit us. ;)) May Allah bless us all in all our endeavors that will be benefit to us and the Ummah at large.

Have a wonderful day ya akhi wa ukhti.

Nota kaki : mari la kita download pahala sebanyak mungkin. Ianya percuma dan tiada had bandwith.

- Posted using BlogPress from Nadea's iPhone
Thank you for reading ~!

4 thought(s):

Syuk Ry said... Reply To This Comment

mcm nice jer.. tok ipad nyer x der ker.. ?

n a d e a said... Reply To This Comment

@Syuk Ry

ada. it is for mac,iphone & ipad ;))

Kapten Atok said... Reply To This Comment

dua2 aku takder

n a d e a said... Reply To This Comment

@Kapten Atok

heee ;p takpe la. hafal je la doa secara manual ok?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...