Thursday, July 28

Jojo's Fashion Show 2


Assalammualaikum...

Amboiii hari ni orang Malaysia dok mengaum aje. Heee ;p Semoga kita berjaya benam kan singa petang ni. Amin...

Just wanna share game yang aku tengah addict sekarang. Jojo's Fashion Show 2. Yes. Dulu aku main game ni dari laptop/pc je. Siap crack sebab kat yahoo tu yang full version kena bayar. Biasa lah. Gigih kot dulu cari siapa ada file crack tu. Lepas tu malam tadi just saja try cari kat iPhone kot ada game ni. Sekali ada plak. Huh memang terbaik lah !! Suka aku fashion ni. Bajet fashionista. HAHAHA Cara main just choose outfit yang sesuai pada model mengikut tema. Ade winter, bridal, prom, summer etc. Ok jom tengok screenshot yang ada.




Ni lah game nye... best !

 Okay aku paling suka black tie ni sebab senang and semua cantik!

Bridal pun sama ! Setiap baju yang kita choose untuk model ada mark ye. Sesuai atau tidak dengan theme tu. Then the model kena runway... 

Ni model lelaki




Ni yang aku dapat high score so far... I like !!

Okay tu je yang aku sempat snap. Gigih tau sambil main sambil buat screenshot. HEHE.

Sesiapa yang ada tau game best-best lagi sila la share ye. Tapi aku prefer game-game yang girly sikit. Heee ;p

Nota kaki : As to date dah almost 70 apps aku download... huhu






- Posted using BlogPress from Nadea's iPhone
Thank you for reading ~!

6 thought(s):

naju said... Reply To This Comment

pernah men game ni tp bukan yg second punyer.. memang best.. main sampai 8 jam pun pernah tau.. hihihi... tu mase menganggur lah ^^

n a d e a said... Reply To This Comment

@naju

yg 1st pun ade main gak... nanti nak download yg 1st punya pulak lah. hehe... eh kita pun main berjam2 masa jobless dulu.. best kan?

Sufy said... Reply To This Comment

nak main jugak..byk sgt game nk try skrg ni..auhai..haha

n a d e a said... Reply To This Comment

@Sufy

jom main... mmg dah macam2 game sekarang ni.. cuma nak atau tak je kan? heee ;p

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

hik2.. i pun kt umah ni layan game jugak.. hadoi.. xkuar bilik :p

efa fairuz said... Reply To This Comment

wahh bestnye! rase mcm penah main yg 1st dulu, yg 2nd ni belum lg.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...