Monday, July 11

Gemuk Handsome Comel

Assalammualaikum...

Haaa siapa lah yang gemuk handsome dan comel tu? Boyfriend aku kah?? Hehe. No no no. Tu bukan boyfriend, tapi si jantung hati !!

Ye la as u guys know i'm a cat lover. So tu nama cats I lah... Kepada followers di twitter sure noticed cause I kept tweeted
about them every now and then. Well tu adalah nama asal diorg as if they got surat beranak la kan. Tapi nama manja dah lain ok. Mok, encem & memey !!






This is mok !! Macam puss in boots pun ye ! Hehe ;) Dia ni paling gebu antara semua kucing aku. Sedap peluk woo... Tak pernah cakar atau gigit. Yg dia tau mintak makan je. HAHA







Ni pulak encem ! Dia ni penakut gila sebenarnya.. Satu tabiat pelik dia, bila orang nak masuk toilet, sibuk nak masuk sekali !! Gataiiii eh...







Okay dan ini ialah memey !! Paling garang sekali. Sangat-sangat garang ok ! Especially bila dia tengah bunting. Tak boleh pegang sikit. Silap hari bulan kena cakar atau gigit.

Okay tu je la yg aku nak share. Hehe. I used to have more than 10 cats at one time but now only these 3 cats je yg tinggal. Sobs T__T

Nota kaki : rasa mcm teringin pulak nak bela sugar glider. Tapi cam tak mampu sbb costly and perlukan attention yg lebih. Aku ni dah la malas. Haha. Takpela kucing lg best sebab boleh peluk n gomol !!

- Posted using BlogPress from Nadea's iPhone
Thank you for reading ~!

7 thought(s):

Kapten Atok said... Reply To This Comment

bestnya dapat masuk toilet sama2 mcm si encem

n a d e a said... Reply To This Comment

@Kapten Atok

best ke? haha. toilet kot. ;)

N a d i a said... Reply To This Comment

comelll!!


kat rumah ada newborn kitties.. dalam 5 ekor. =)

Syuk Ry said... Reply To This Comment

comel tol kuceng 2.. :)
Laman Sosial Baru ( GOOGLE+ )

n a d e a said... Reply To This Comment

@N a d i a

oh memey ni pun tunggu hari je nak deliver. hehe ;P

n a d e a said... Reply To This Comment

@Syuk Ry

pada saya, semua kucing pun comel. hehe ;)

hamzah ian said... Reply To This Comment

cun cun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...