Friday, May 15

si jantung hati

salam..

lama rasanya tak buat entry pasal kucing kan... heee ;) sejak ketiadaan kiki rasanya.. hurmm...
okay lah ni ada beberapa gambar kucing nad.. anak-anak nonen.. ade 4 ekor semua.. semua sama!! warna oren jugak..! semua hidung warna pink.. OMG cute ok! geram! disebabkan semua hampir sama nad tak tau nak nama kan apa. umur da nak masuk 2 bulan tapi sampai sekarang takde name. lagipun kalau bagi name pun nad tak tau yang mana satu. kena teliti betul-betul baru dapat bezakan antara sama satu lain. haih.... actually dah banyak sangat kucing kat rumah ni.. anak tom lagi.. anak baby lagi yang baru lahir 2 hari lepas.. hurmm.. maybe nak bagi pada maksu la sikit.. tapi kene tunggu besar sikit la.. okay lah ni je untuk kali ni.. nad masih lagi berusaha mencari video iklan mentos tu...! lenkali update lagi...

have a great weekend guys!!







Thank you for reading ~!

4 thought(s):

fadhli said... Reply To This Comment

alalala..comelnye..
nak satu!!haha

n a d e a said... Reply To This Comment

fadhli
~nakkk? nnti tnggu die besar sket k.. heh. cm btol je nk bg nad ni. haha

nadxoxo said... Reply To This Comment

comey~~~~ gerammmmm!! nak bela tapi xboleh nnt bersin2 kalo duk dekat atau pegang diorg :(

n a d e a said... Reply To This Comment

nad
~owh allergik ke? sian die.. takpe la.. tgk je la kan.. heh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...