Thursday, May 7

jejak kasih



salam...

alhamdulillah.. sejak nad update entry yang lepas, modem tak buat hal dah.. so far la kan.. so nad pun mengambil kesempatan untuk update lagi walaupun sebenarnya takde cerita nak update pon. haha!

jadi apakah significant nye tajuk di atas dengan entry kali ni? cet. gune ayat significant konon. terasa seperti tengah membuat research sambil kepala pening layan spss. okay dah lari tajuk nampakanya. abaikan!


sebenarnya kali ni nad nak senaraikan nama-nama mereka yang tidak dapat dihubungi melalui surat/handphone/friendster/facebook, etc. mana lah tau satu hari nanti mereka ini ter'google' nama sendiri dan terjumpa entry ini, maka silaturrahim akan terjalin semula. haha ayat skema! weks ;p

calon-calon nya adalah :-

  1. Zanariah Ali- Ex SKBR 1995, 6 Bistari ( Classmate masa sek di pahang. dalam ramai-ramai zana tidak dapat di jejaki)
  2. Nurul Hida Bakri- Ex SKBR 1995, 6 Bistari (classmate masa sek di pahang juga. Ida pun tidak dapat di hubungi)
  3. Lian Novita- Ex Ampang Girls, 1996 (Classmate masa di ampang girls. kawan sama-sama tunggu bus City Liner. )
  4. Nur Azrin Radzi- Ex SMKSB 2000, 5 Sains 1 ( bumped into her once after SPM. Lepas tu senyap terus. kalau jumpe kawan-kawan sek yang lain semua taktau pasal azrin ni dah)
  5. Nuraini Jemari- Ex SMKSB ( bakal saudara yang tak jadi. Used to date my late cousin, naim. di mana kau sekaranag annie? )
  6. Emi Iriani- Ex SMKSB ( lepas SPM terus tak jumpe. tak tau khabar berita)
  7. Asmahani Barkis- Ex SMKSB , Dorm A3 ( my dormate, As.. dulu-dulu ada jugak kirim surat. Harap dapat berhubung semula )
  8. Sahida @ Kak sue- Ex UiTM Jengka, DIA ( arghhh tak ingat nama penuh kak sue! dulu pernah jumpa kat pasar malam Sek 17, ade lah contact. tapi now no kak sue dah takleh guna. rindu kak sue!! huhu )
  9. Mohd Taqiyuddin Nozeli- Ex UiTM Jengka, DIB ( haha. tetiba ada name taqi pulak. harap-harap dapat contact balik sebab kita nak buat reunion tahun ni! di manakah ko taqi? huhu )

So far tu je nama yang nad ingat buat masa ni. List akan di update sekiranya nad ingin berhubuung dengan mereka yang lain.


jadi sekiranya ada di antara kamu yang membaca entry ini mengenali mereka di atas, sila tinggalkan jejak di bahagian komen mahupun di shout box okay.
ATAU
sekiranya kamu adalah orang yang dimaksudkan di atas, sila tinggalkan jejak ( WAJIB).


** harap-harap adalah yang google nama mereka sendiri.
**paling penting sekali, semoga diorang semua ni ingat dan kenal la nad ni. kalau tak , takde gunanye la! haha.
** nad tak ramai kawan lelaki. jadi Taqi adalah insan bertuah kerana namanya tersenarai! hahahah ;)


*** SKBR stand for SEK KEB BUKIT RIDAN,MUADZAM SHAH ,PAHANG
*** AMPANG GIRLS stand for SEK MEN (P) JLN AMPANG 0r SEK MEN KEB PUTERI AMPANG
*** SMKSB stand for SEK MEN KEB SUNGAI BESAR
*** DIA stand for DIPLOMA in ACCOUNTANCY
*** DIB stand for DIPLOMA in BANKING


sekian... terima kasih


Thank you for reading ~!

15 thought(s):

apei said... Reply To This Comment

weh apersal nama aku tarak? oo mentang-mentang aku dah kawin!

n a d e a said... Reply To This Comment

apei
~cet. ni jejak kasih tuk org yg xdpt dijejaki. hang kn dah dpt dijejak. adoiii. pstu mmg btol la sbb hang da kawen. haha!

nadxoxo said... Reply To This Comment

bijak gak cara ni ek..arap2 diorg ni tak buta IT lah ek supaya dia leh google nama sendiri :D

nad pun ade gak org2 yg nak dicari tapi tak bertemu selama ini..

en_me said... Reply To This Comment

smart girl nad itteww.. moga moga nanti kawan2 akan contact nad .. nostalgia kannns

n a d e a said... Reply To This Comment

nad
~tu la kan.. zaman serba canggih ni mcm2 boleh... heee ;)

n a d e a said... Reply To This Comment

en_me
~tu la.. harap2 ada la yg google nama sendri.. hehe ;) thanks

angah said... Reply To This Comment

hehehhe..sis..taqi nmpk...;)...nostalgia dtg kembali ek...hahahah...moga dmakbulkan n kembali tjalin**Amin...;p

n a d e a said... Reply To This Comment

angah
~owh no.. bukan sbb tu la. sbb kte kan nk wt reunion.. so cmne nk ctc taqi da sume takde ctc no die. kne la gne cara ni.
huhu.
am not dat desperate la. ;)

Anonymous said... Reply To This Comment

hey gurl..

ryn here!!!
i googled myself.. and found this!!
Nur Azrin Radzi- Ex SMKSB 2000, 5 Sains 1 ( bumped into her once after SPM. Lepas tu senyap terus. kalau jumpe kawan-kawan sek yang lain semua taktau pasal azrin ni dah)

wonder why i did that.. googling myself :P
when to meet up?? rindunya ;)
mana fad, farah, widya?

P/S: widya yang dalam anak wayang astro tu eh?

Email kita eh --> oyaryn@yahoo.co.uk

sarahunny said... Reply To This Comment

helo. taqi is my nephew. ada apa2 pesanan?

n a d e a said... Reply To This Comment

@sarahunny

hye there ! oh taqi is ur nephew? waahhh... finally ! can u ask him to contact me? or tell him about my blog? been looking for him dah lama. kwn2 lain semua xtau perkembangan dia... thanks in advance !

n yes dah tgk ur blog. nice blog ;)

sarahunny said... Reply To This Comment

arrr. cane nak suruh dia contact eh? rasanya dia tu bz manjang takde pulak dengan dia salu google ke, baca blog ke. facebook pon takde..itu sadis. cane cane

n a d e a said... Reply To This Comment

@sarahunny

takde fb? patut la cari tak jumpa... huh... die kje apa smpai busy cmtu? HEHE.... cne eh.. dia dah kawen ke? kang nk suruh ctc hp xproper plak.. hehe ;p

sarahunny said... Reply To This Comment

haah, dia membuat majik takde fb. bz sgt lah konon kot. dia kan sejenis yg tak suka benda2 mcm tu. tapi taktau la kalau dia ada tapi pura2 takde.


dia keje dgn bank. tapi tak sure post apa. kawen belum lagi. hahahaha.

aaar. entahhla. nnt kalau kesempatan text dia, saya cakap kat dia. nadia eh? orait.

n a d e a said... Reply To This Comment

@sarahunny

oh ye ke.. tu la ade member kata last jmpa masa dia kje astro. huh... ok nnti ckp je kat dia, ctc nadia dr uitm jengka... sy still guna nombor yg sama.. thanks sarahunny ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...