Friday, May 29

awundi la pulak!



salam...

hai semua... bertemu kembali setelah lama tak update.... kali ni bukan malas nak update okay! cume taktau nak update apa? haha. my life is so000ooo boring you know! that is why today i want to talk about my friend who apparently gonna make her first debut in anak wayang astro soon! yeay!

you know what i was hoping like since forever that someday somebody that i know going to be on the tv! tak kira la jadi ape pun.. menteri ke, artis ke, jangan jadi yang tak elok sudah la! hehe ;) rasa cam excited semacam bile kita tengok orang yang kite kenal kat tv. be it family members, teachers or friends! macam skarang ni kawan la...

okay.. i just discover that one of my best friend (during high school) being selected to join anak wayang astro.. dapat jugak! ye la masa die jumpe die last month she said that memang die tunggu call je dr astro.. n luckily she's selected to act as a nurse... haha. camne la kan. actually die memang dah berlakon before this. tapi watak extra la. antaranya jula juli, sembilu,jangan main belakang, mya zara, mentua vs menantu, seputih qaseh ramadhan dan banyak lagi la. kalau filem pula yang nad penah tengok die ada dalam filem sepi! best wei tengok kawan sendiri dalam tv. haha! memang selama ni kan tiap-tiap tahun tengok af harap je ada kawan yang masuk ke. tapi takde pulak. hehe. ape pun kami semua kawan-kawan akan support die!! haha. promote nih. eh jap nama die widya taw. meh awundi widya sekali! yeay ;)

meh tengok gambar ni. die kata bile die pakai tudung die jadi orang biasa.. bukan pelakon. kalau nak tengok dalam majalah mangga bulan lepas pun ada die. muka dia ni memang ada iras lisdawati sikit. penah berlakon jadi lisda masa muda. :)




chubby nad n si pelakon wid. :)


*sila abaikan chubbynessku itu. huhu*



*heee.. rindu sume yg ada dalam gambar ni! *



notakaki : i'm off to lcct. so tak dapat tengok anak wayang malam ni.. btw thanks pada yang doakan kesejahteraan nad. i'm fine now. alhamdulillah. syukur :)

Thank you for reading ~!

4 thought(s):

chipsmore said... Reply To This Comment

pena belakon sepi?? dy jd pe ea?? mase julia juli dy jd pe?

.ArianiAizat. said... Reply To This Comment

to widya!nt nani awundi widya ya!!yg penting...feels!~ehee (^^,)

n a d e a said... Reply To This Comment

chipsmore
~die watak extra je.. ade dlm 1 scene je... jd pekerja kt kedai krk adlin tu... dlm jula juli i pon xtaw sbb xtgk.. hehe ;)

n a d e a said... Reply To This Comment

nani
~ahaks.. meh awundi!! da mcm awokkk je kn. haha ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...