Thursday, January 22

ym conversation




assalammualaikum...

Haven’t been writing anything lately. Not say I'm out of story but it just I don't know where to start it. mood utk berblogging tak berapa nak ade la.. hehe ;)
lagipon tak de cerita yg best untuk di kongsi.. semua cerita biase...

semalam nad check email.. primary email.. skarang kan boleh chat dr email kan? since ym nad tak berapa betol so nad on ym dr sini.. tapi tak ramai yg taw kewujudan ym nad ni.. biase nad akan invisible.. jarang sangat appear online.. saje tak nak gangguan.. lagipon kalo nad betul2 nak borak nad akan on ym yg lg 1 tu. not this one. yg ni basically just nak check email. tapi ntah kenapa semalam saje nak online. tp status tetap busy. obviously when a person appear busy means he/she don't want to have a chat la kan? so kawan2 nad yg lain mmg faham.. tetibe nad dapat 1 msg ni...






sape pulak mamat ni? konfius betul la... yang buat lg bertambah confuse sebab cara die approach macam kenal rapat. pdhal nad tak kenal & tak tau siapa dia.. boy?? setahu nad tak de plak kawan name boy.. okay.. ade la.. classmate mase kt uni dulu. tp tak rapat & tak kan la die nk bahasakan diri dia abg pulak kan.. pastu nad tanya la.. dia kata abg boy dari friendster. eh.. ye ke? tak kenal pon.. nad pon sepantas kilat pergi check friendster... then... tadaaa!! die sebenarnya baru nak add je. laaaa... cara cakap mcm da lame kenal plak...
so yg menjadi persoalan skarang, mcm mane die boleh dapat email address nad ni? lepas tu kenapa cara die borak mcm da lame kenal. walhal baru nk add je.. then kenapa nk bahasakan diri dia as abg? geli!!! nad tgk kt profile die age baru 23.. lagi satu, ayat first die tu paling xtahan.. boleh die kata "lama xonlineeeee" ... isk.. da lame ke dia ada email add ni?? so creepy la... as a result nad x approve pun lg kt frenster.. should i? or just reject? what do u think?

well nad sebenarnya memang selalu main approve je friend request dekat friendster ni even from unknown. tp bila dia ni approach kat ym macam ni & bahasa kan diri abg, lepas tu gambar pon tak de kat friendster, membuatkan nad takut. haha ;) korg pernah tak rasa cmni? hurmmm.. maybe lepas ni nad kena kemaskini account friendster tu. nak delete mana yg tak kenal tu.. da ramai sgt.. huhu... daaa




nota kaki: buat sri.. da add ym nad ke? sorry ye kalo kalo nad tak approve lagi.. ym nad prob. tak tau kenapa.


Thank you for reading ~!

12 thought(s):

Anna said... Reply To This Comment

heee.anna pun camtu gak dulu.approve je.kengkunun mawu ramaikan kawan.tp lelame rase x besh plak bile org tak knal asyik view profiel, tp xtinggalkn comment or pape pun.

so skang ni, memang anna tapis dulu b4 approve.especially kalau boys.kalau girls tu cam anna approve je.ehe.

so, anna advice sis jgn approve incik 'boy' tuh! ngeee~ *evil*

apei budak kampung said... Reply To This Comment

tindak tanduk biasa lelaki nak mulakan relation..

n a d e a said... Reply To This Comment

anna
~tu la kan... da xbest lak rase rmai sgt ade dlm friend list tuh.. mmg kalo pompuan tewus je approve.. pas ni mmg kne selective arr.. thanks anna!

n a d e a said... Reply To This Comment

apei
~huh geli aku kalo cmtu caranya nk memulakan relation.. hahaha ;)

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

i pun men approve je fren request kt fs tu without knowin who r they..sumtimes bahaye gk..
penah tu ade yg gil* s*ks! aduyai! lepas belek2 page dorang baru tau dorg cmtu... scary gilew!

tp, im not sure laa ttg dat 'abg' tu.. cam pelik gk laa.. hehehe
u kene spy laa yunk..

apisz said... Reply To This Comment

hahaha..terima la die seadanya...ngeh ngeh...

seposen dari ku untuk menyampuk...

muahhahahha...

(^_^)

n a d e a said... Reply To This Comment

izah
~tu la kan yunk.. i pon pnh. bkn pervert tp pengkid! owh tidak.. tewus delete.. haha

so pas ni mmg i hati2 ah nk approve. ni pon ade 2org i xapprove. takuttttttt

n a d e a said... Reply To This Comment

apisz
~owh xde la nk approv. geli & takuttt. hehe ;)

apisz said... Reply To This Comment

tp u leh lak approve i w.pon tak kenal..muahahhahhaha..

cmne tu...hehehehe

(^_^)

n a d e a said... Reply To This Comment

apisz
~eh u de ke kt fs i?? kan da ckp b4 ni i main approve jek..

//angah// said... Reply To This Comment

mm..manusia sekarang xtaw hati budinye..nmpk suci murni n luhur tp hakikatnya...nthla..baik tp hatinye buruk..yg ptg nawaitu msg2...huhuhu..*i wanna share smthg wit setinggi...hope 2 c u all soon*
p/s:take care....;p

n a d e a said... Reply To This Comment

angah
~wah.. nk share ape tu.. bg la hint skit!! hehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...