Saturday, January 10

award



T&C:


1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di bawah untuk diletakkan di blog anda.

~i letak kt atas.. sbb award ni comeyyy ;)


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

~owh i got this award from kak zila.kak zila ni roomate nad mase form 4 dulu.. die ni ade kembar.. mula2 nad close dgn kembar die kak rina, sbb nad 1 dorm dgn kak rina mase form 3. alih2 mase form 4 1 dorm dgn kak zila lak.. ape yg nad leh ckp psl kak zila, die ni genius! mane x nye mase die SPM, die bkn nye stdy hard mane pon... jeles taw ;) btw, kak zila thanks taw bg award ni.. kita simpan lg surat akak yg beso tu.. hehe ;)


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

~10 fakta? xpyh la.. sbb last entry br je buat 16 random fatcs about me kan.. okey.. utk tidak menghampakan, nad bgtaw 1 la.. hehe. nad suke sgt bace blog! bile jmpe 1 blog yg nad suke nad akan bace smpai ke 1st entry org tuh.. n nad akan jd silent reader smpai la ketika nad rase nk tego pemilik blog itu.. skang ni ade la 2-3 blog yg nad akan baca hari2 but as a silent reader.. ;)



4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
okey cukup la tu.. xyah smpai 10 pon kan.. hehe ;) tp kalo sesape nk amik award ni sila la :)


5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan
“anda telah di tag - sila layari blog
______ untuk mendapatkan award anda”.


sekian.. terima kasih :D


Thank you for reading ~!

9 thought(s):

::SRISUFI:: said... Reply To This Comment

salam nad::

hehehe...nanti sri curik awrd nih ek....hehehe

akan dipublishkan pada esok petang jugak...

thanks ats ingatan nad ye

n a d e a said... Reply To This Comment

welcome sri

curik jgn xcurik...!
hehe ;)

Farhana. said... Reply To This Comment

hohoho...tenkiu sis.....muacks!! :D

n a d e a said... Reply To This Comment

welcome syg :)

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

salam yunk!
tenkiu2 4 de award.. hihi
nant sok i ambik yerr :D

n a d e a said... Reply To This Comment

welcome dear... amik jgn x amik..
hehe ;)

camcilah said... Reply To This Comment

hoh! surat? aku pernah mengirimkan surat kah? ngapain aku tidak ingat lagi?? memori I memang short term jer tau. huhuhu.

.t e n t a n g.n a n i e . said... Reply To This Comment

NAD!! terharu nye ;))

thanks sudi bagi kte award ni..nt nani letak kt blog nani yer..InsyaAllah!




ske sesngat neh ;)

n a d e a said... Reply To This Comment

kak zila
~ hoh ade la.. mase kak zila first year kt matriks.. cube refresh sket memory akak tuh. huhu...

nani
~welcome lalink ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...