Wednesday, February 4

kamu

**********************************************************************







Umpama bidadari
Yang turun dari kayangan
Indah nian tak berbandingan
Terasa bagai disentuh bayangan mu

(Korus)
Sesungguhnya kamu terang bagaikan cahaya
Yang menyinari hidupku dikala ku kelam.. kelam
Terciptalah aku tuk kali pertama
Dan akan ku buktikan kesungguhan dari hati ini
Hati ini.

Umpama bidadari
Kau selalu menyenangkan aku
Biar kadang ku terkeliru
Izinkan aku menyentuh bayanganmu

**************************************************************************
salam...

nak share satu lagu ni dari nitrus... da lama sangat nad cari lagu ni.. rasa dah 3bulan kot.. tak tau siapa nyanyi.. tajuk pun tak tau.. geram nye la rasa! tanya adik-adik semua tak tau.. actually nad memang selalu macam ni.. selalu suka lagu tapi tak tau penyanyi siapa, tajuk pun tak tau. in fact dengar dari mana pon tak tau kadang-kadang. hehe ;) btw lagu ni nad perasan nad suka sejak selalu jadi background music untuk drama di astro.. pastu baru-baru ni tertengok drama 2x aku mencintaimu di astro prima tu and i was like, eh this is the song!!! tapi masa tu terlepas tengok siapa nyanyi. maklum la i ni rabun.. tak berapa clear.. pastu terlupa nak tengok balik sebab nad bukan layan sangat drama tu. tup tup tup hari ni saja tukar astro prima, kebetulan drama tu baru nak mula.. and finally, yah!! dapat gak tau siapa penyanyi & tajuk lagu ni... best nye.. haha.. jadi malam ni memang nad layan jiwang lagu ni je la... rasanya ni lagu lama kan? tak kisah la.. yang pasti ilike!! hehe ;) okey beside this song there are two songs that keep on playing in my mind.. my life would suck without you by kelly clarkson & love story by taylor swift... huhu.. suka sangat dengan 3 lagu tersebut.. siapa yang suka jugak jom kita layan jiwangggg okayyyy...
daaa!!

nota kaki: sorry tak sempat lagi nak buat tag. tambah pulak tag yang baru.. nanti ye sbb tag ni kene ade mood baru boleh buat.. hehe ;)


Thank you for reading ~!

5 thought(s):

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

huhu.. i pn xpnh dgr lg lagu nie.. hehe nant laa i layan jap agi..
skrg bz ngah wt esemen.. hihi <-- wt2 rajin.. :)

n a d e a said... Reply To This Comment

izah
~meh la layan lagu ni yunk.. kita jiwang karat jap.. smbil wt assgmnt dgr lagu ni best wooo.. hahah ;)

apei said... Reply To This Comment

woi..woi.. lu sudah dimiliki ke?

n a d e a said... Reply To This Comment

apei
~sudah dimiliki?? hoho.. apakah?? mane de bro.. aku single la beb

.ArianiAizat. said... Reply To This Comment

NAD cayang!!


anda ditag!!hikhik ;)


kirenyee sudi,jwbla yer..jgn maloO2..hik ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...