Thursday, February 12

boys before flowers

assalammualaikum....

lamanya tak update blog.. da bersawang blog nad ni.. hehe.. well i haven't blog for a while due to this... boys before flowers.. new hot korean series... heeee ;) well... nad memang suka layan drama korea ni... lebih-lebih lagi bila nad tau satu website ni yang provide link untuk semua drama from korea, japan & taiwan.. feeding your drama addiction.. sangat best okay.. actually dah lama nad layan drama korea melalui website ni.. da banyak cerita yang nad tengok..

mula-mula sekali drama ni

well masa nad tengok drama ni, 8tv tgh tayang la.. tapi da halfway rasanya. so nad pon takkan nak tengok halfway kan? ntah macam mana jumpe mysoju.com ni.. terus nad layan. masa tu nak exam (masa training ade exam). paper islamic banking lagi.. tapi nad ni degil sikit. wat tak tau je and layan cerita ni sampai habis. hahaha (sila jgn ikut perangai ni. tak bagus okay!) dalam masa seminggu nad habis layan 17 episodes.. and since nad ni seorang yang sensitif so, banyak juga la air mata yang mengalir masa layan cerita ni.. hehehehe ;)

then second drama is this

sebenarnya tak tau sebab apa nad pilih nak tengok drama ni.. layan je.. 1st episode best, walaupun heroin tak de la comel sangat. heh. tapi hero memang hot habis!! wuuuu me likey! *wink* lagu pon best.. so layan gak cerita ni. nad tengok sebelum 8tv tayang cerita ni okey. da beberapa bulan pas nad abis tgk cerita ni baru la 8tv tayang.. kiranya i ni advance la.. hahah ;)


then layan ni pulak

okay nad pilih cerita ni sebab hero yang sama dlm get karl! oh soo jung tu. hero yang hot tu la. yang ade dimple tuh... hehe.. well 1st agak boring sikit, tapi lama-lama best pulak layan.. yang paling best tgk watak heroin dalam drama ni, ANNA makan 1 makanan tu.. lupe pulak ape name makanan tu.. tapi cara dia makan, wah macam sedap sangat jek! terus cam rasa nak rasa jugak makanan tu..

lepas tu nad stop layan drama korea sebab nad tak tau nak layan cerita ape plus a bit busy. sebab da start internship.. but lately rasa nak layan balik la.. one day tengok chanel 303 kat astro, tengok ade drama baru song hye gyo berlakon.. rasa macam nak layan. so nad pun layan la
cerita ni

dalam cerita ni song hye gyo bawak watak lain.. tak macam dalam full house yang gila-gila. well cerita ni agak serious. not my cup of tea la.. so baru layan dalam 3 episodes nad pun stop.

lepas tu nad jumpa lak cerita ni


baru je lagi nad layan cerita ni.. dekat website tu pun tak abis lagi episode yang ade. baru sampai 12 episodes. and now nad tengah tengok episode 10.. best okay cerita ni. for me la. i suka cerita camni.. layan!! sebab tu la nad dah lame tak update blog.. hehe ;)

well lepas ni macam ade banyak je lagi nak layan.. baru perasan full house 2 da keluar.. weeee ;) tak sabar nak layan drama tu pulak...

well ada tak yang suka layan korean drama kat sini? boleh kita share drama apa yang best kan?
okay.. till next entry... daaa



Thank you for reading ~!

4 thought(s):

Fakhzan Marwan said... Reply To This Comment

saya sudah jatuh cinta dengan korean/taiwan/japan movies and series...arghhh!

tuh la kan, nyesal marah2 kat students yang addict dengan menda2 nih, dah terkena....hahahahha..anyway, since saya banyak sangatttt time konon2nyer...macam2 saya layan....saya pon suka sangat boys over flowers tuh..walopon dah tau jalan cerita...

but cuba tgk one mum and three dads, best! tapi, mungkin bukan taste awak kot...hahahahha...diorang tak cintan2 nih, tapi kelakar giler!!!!

:D

n a d e a said... Reply To This Comment

miss nur..
~tu la da addict la cte korea/japan ni.. taiwan xpenah tgk lg.. eheheh ;)
1 mom 3 dads tu pnah tgk 1 episode kot kt 8tv. pstu tros lupe.. xpe pasni leh layan tu laks.. hehe ;) saya suka je sume cite yg kelakar2. neh..

ekha@bella said... Reply To This Comment

cite "my girl" dh tgk? bella lyn cite tu smpai nangis2..emo! hehe..

n a d e a said... Reply To This Comment

bella
~xtgk habis cte tu.. tp taw sbb sume suruh tgk.. haha.. sama la bella. nad pon slalu gak nanges2 ni. hehe ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...