Thursday, June 21

Raikan cinta Hafiz & Hafiza

Assalammualaikum...

Akhirnya ku update jua entry ni khas buat pengantin baru Hafiz & Hafiza a.k.a my roomate di office. Congrats Fiza ! The reason of delay is, tunggu gambar dari kawan-kawan. Gambar dari hp aku tak cantik. sobsss. So here we go.

Story based on pictures je la ya? HAHAHA.
Pemalas ~!

Majlis Resepsi di Marang, Terengganu pada 2 Jun yang lepas...

Corner

Apam polkadot & Angry bird ! Comelnesss

So sweet. Tak sangka budak dua orang ni dah jadi suami isteri. HEHEHE


Makan beradab. Sweet kan combination color ni? Aku rasa color ni memang tengah IN sekarang.

Pelamin ni sangat cantik n sweet ~! Kencing manis aku tengok sebab sweet sangat. Okay over. HAHAHAH

Jom view dari OP diorang... Aku save pic dari fb. HEHE
Cantik kan??? Haaa nak kahwin sekarang... cepat siapa nak masuk minang aku? HAHAHAHA
Picture credit to nuzultaufiqart

Suka bunga camni....

Hantaran dari Hafiza kepada Hafiz

Hantaran daripada Hafiz kepada Hafiza

Close up sikit.. Hantaram jam dari suami kepada isteri. Auuwww ;)

kata pengantin kek ni cair sebab petang baru nak potong.. Alahai sayang je..

Jom tengok pengantin pulak
Ni dia Puan Hafiza kita... Cantik warna baju ni. I like ~! Congratss dear.. Okay now aku je yang masih single n available dalam bilik tu *promote*
Me & bride.
Us with the bride. sepatutnya gambar ni aksi bebas. Tapi tengok aku control cun. HAHAHA.


Okay nak promote.. semua dalam gambar di atas adalah single n available ya. Pilih-pilih. Wakakakak ;p


Last pic before went back. Nak jugak gambar berdiri sebab nak nampak baju pengantin itu. HEHEHEH

Begitulah alkisahnya majlis resepsi Hafiz & Hafiza.

To the newly weds
We wish you both long life in consent
whatever happens, try not to break.
No matter sometimes how hard it seems,
You don't give up and follow your dreams.

Together is always easier to fight,
Never forget that and stay unite,
You know that happiness in everywhere:
in dreams, in flowers, in music, and air.

So find it together and share your joy,
Find your own way life to enjoy
Since now stay together, our dear groom and bride,
Be happy, be joyful side by side.


Barakalah~


Nota kaki :Bila nak update pasal wedding sendiri ni ooiii. HAHAHAHA




Thank you for reading ~!

2 thought(s):

|wawa| said... Reply To This Comment

Wahh..g trg...smpat g jln2 ✗? :)

Nadea Emerald said... Reply To This Comment

@|wawa|

petang tu jln2 kat KT kejap.. pergi masjid kristal semua tp sbb hujan so passing by je... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...