Wednesday, February 29

Rina Salleh's Wedding Reception

Assalammualaikum...

Pada 25 Feb 2012 yg lepas aku pergi ke majlis resepsi Rina Salleh ( Juara Gadis Melayu 3). Tak sangka sebenarnya yang Rina sudi invite aku ke majlis beliau. Heee ;) thanks Rina for inviting ! So yeahhh dah dijemput haruslah datang. My 4th time attending virtual friend's wedding ;)

The invitation card - Simple yet sweet :)

Majlis Resepsi ni diadakan dekat Kampung Budaya, Taman Botani Negara or formely known as Bukit Cerakah. Uniknya nak masuk ke Kampung Budaya tu kita kena naik tram ye kawan-kawan.. Jauh dalam 1.4km kot nak ke dalam... 

Garden Wedding ! Cantik kan.. Suka sangat theme ni...

Berseri-seri pengantin ;)
Cantik baju Rina.. I like ! Aaah aku semua benda pasal wedding aku suka. HAHAHA

Tak lama lepas potong kek tu, hujan turun dengan lebatnya.. Alhamdulillah hujan berkat...

Snapshot sewaktu hujan..

Guestbook corner pun cute ! ishhh semua la cute kat sini. HEHE

Kat wedding ni ramai gila muslimah yang cun dan famous ! Serious aku dok melilau mata terpegun tengok tetamu yang datang.. Ada Ika Radiusite, Nadia Bayu, Scha Anggun Zara, Eyqa SugarScarf, Fatin Liyana, Cik Epal, Ain Salam (cantik gila ~!!!) dan ramai lagi... Tapi aku tengok dari jauh je. HAHA. Sebab dah nak balik pun. Segan pun ye nak tegur maklumlah ramai yang kita je kenal orang. Orang tak kenal kita. HEHE. Tapi mana yang aktif Instagram tu kenal la. Rugi pulak rasa. Sobsss T__T

 
Si cantik mata bulat ni pun ada ! Comel gilar.. kecik je... Busy Heliza sebab semua nak bergambar dengan dia.. Heee. Excuse mataku yang nak tertutup tu ye.

Dalam ramai-ramai yang cun tu aku sempat bergambar dengan pengapit ni je.. Cice Uyun yang cun ! Malu rasanya dok sebelah orang cun.. HEHHE

Miss Izah & Me
Thank you yang sebab temankan I pergi wedding ni..

Lastly harus lah ada self-shot ini... heee

All in all wedding ni sangat sweet, meriah dan penuh dengan muslimah.. Ye muslimah. mostly semua bertudung tapi fashionista... 
Gambar dengan pengantin ada. tapi guna OP je. Guna hp tak sempat maklumlah ramai kot yang nak gambar dengan pengantin kan...

To Rina & Afiq,
Selamat Pengantin Baru.. Barakallah.. Semoga perkahwinan yang dibina diberkati dan dirahmati Allah sentiasa.. 

Nota kaki :  penuh dengan entry wedding je sekarang ni.. heeee ;p

Thank you for reading ~!

5 thought(s):

Edy Zaidi said... Reply To This Comment

pergghh..bestnya garden wedding...

n a d e a said... Reply To This Comment

@Edy Zaidi

tu la pasal.. cantik plak tu garden wedding nya ;)

Korean Style Online said... Reply To This Comment

beautiful wedding....omg interesting...and nice, do visit me Korean Fashion Online

Meet Uncle Haire said... Reply To This Comment

tema wedding cantik gilaa

Wawa Tasliman said... Reply To This Comment

what's beautiful wedding.. sweet in pink.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...