Monday, February 20

My girlfriend's wedding

Assalammualaikum...

Remember my last year entry about me attended my girlfriend's wedding. So here a lil update.
Asyik delay je nak blog pasal ni. Dah 2 bulan kot. Nasib baik newlyweds ni belum pregnant lagi. So takdelah basi sangat entry ni. LOL

I'll just make it a very short entry yet sweet. okay? HAHAHA
Hantaran & Pelamin

We (me & bestie) went to her house for solemnization. Masa kitorang sampai sama dengan pengantin lelaki.
Solemnization nya simple tapi meriah.

Cek mek ni orang Kelantan sebab tu cantik macam Neelofa. eh tetibe. HAHAHA.
So sweet ~ Suka dia punya veil. Cantik sangat...
Oh sila abaikan muka aku yang tak cukup tidur tu...

We stayed at Grand Riverview Hotel. Best ! Sebab bilik besar. HAHAHAHA. After solemnization tu kitorang jalan kaki dari hotel ke KB Mall. Hujan renyai-renyai pun redah je. Sebenarnya tak tau pun mall tu ialah KB Mall. Main redah je..

Reception malam tu of course la di ballroom Grand Riverview Hotel. Theme is Red & White !



Cantik kan?


LDR. Sorang kat KL sorang kat Paris...

My fav shot ~!

Newly weds ~ Oh she bought the wedding dress in Paris.. Cantik kan? I like..

Close up. Suka aku kembang-kembang ni...

Si cantik Eira & si tak berapa cantik Nadea

All in all it was fun journey. Indeed. Sebab aku dah lama sangat tak ke KB tu. Reception yang sangat cantik. Newlyweds yang sentiasa senyum. Happy sangat le tu ! Enjoy sangat sebab the next day berjaya shopping di pasar besar Siti Khadijah ! HAHAHA. So basically that's how I spent my new year's eve....

Okay this is for you darl,

I have to let you know this, you two really look so beautiful together. ;)
I really feel so happy for you two, here's me wishing you all the best of health, happiness and prosperity for your married life. 
Cepat-cepat dapat babies (more than one ye. HAHAHA) okay !

Nota kaki : kalau aku up entry ni ealier it would be more details but since dah 2 bulan tertangguh so cerita sikit-sikit je la. HAHAHHA


Thank you for reading ~!

4 thought(s):

*she's s0 e!Ra* said... Reply To This Comment

Saya suka entry ni, sweet sgt! thank you so much darling. Thanks for coming, terharu sgt-sgt tak terhingga sbb you sampai jugak kat wedding I. I love you so much bestie ;)

n a d e a said... Reply To This Comment

@*she's s0 e!Ra*

tp saya suka awak ! auwwww ;) welcome dear. I pon tak sangka i dtg ur wedding. Kat Kelantan plak tu. Well mcm i cakap b4 this, if there's a will there's a way. I'm happy for you... janji kwn sampai bila2 okay !! XOXO

Nana said... Reply To This Comment

cantik nye semua cantik
aku tunggu ko kawen plak nad hahaa

n a d e a said... Reply To This Comment

@Nana

haaaa aku pun memang tunggu aku kawen ni ! bila ntahhhhh... HAHAHAHAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...