Tuesday, September 27

Bestie got hitched !

Assalammualaikum...

Tarikh 23 September 2011seorang dari geng setinggi aku sudah bergelar Puan. Alhamdulillah.. Finally... Lamanya tunggu saat ini... Akhirnya kelab single dibubarkan.. HAHA... Jadi kami bertiga (aku,angah & pot) sebagai VVIP berkampung la di Seremban sejak hari Jumaat... Sepatutnya kami sampai sebelum pukul 3.30 memandangkan pasangan mempelai akan bernikah pada 3.30 ptg. Tapi makcik 2 orang ni (referring to angah & pot) baru la time tu nak cari hadiah.. Sudahnya terlepas la kami untuk menyaksikan moment-moment akad nikah itu... Huhu 

Let's pictures do the talking

Tahniah Zue & Badrol 


Malam berinai 


Tekun menghiasi meja pengantin *konon nye*


Geng 4 setinggi.. Who's next? Yeaahhh dah terbau nasi minyak dari kg awah ni... ^_~


 
i. 3 orang VVIP dengan baju uniform yang disponsor oleh mak pengantin...
ii. Bersama ayu yang dah ada 3 anak tapi tetap maintain keding ! ooiii aku jeles !! urgghh >.<


Tak pasal-pasal aku jadi pengapit bidan terjun okay ! Fuhhh berpeluh-peluh dibuatnya... 1st time ever



Buat Zue & suami

Selamat Pengantin Baru
Semoga jodoh kalian kekal bahagia dan diberkati Allah s.w.t
Yang penting, cepat-cepat dapat anak okay !

Last but not least gambar pengapit bidan terjun berangan di mini pelamin.. HEHE



Nota kaki : ramai yg kata aku semakin membesar.. ketahuilah rakan-rakan sekalian.. sememangnye aku berada di tahap paling besar sepanjang aku hidup. sob sob.  T___T


Thank you for reading ~!

6 thought(s):

::me:: said... Reply To This Comment

haaa pasni kt kg awah wat rajin mcm tu jgk okeyyyy...;)

n a d e a said... Reply To This Comment

@::me::

Boleh. Janji ada uniform. Hahaha

::me:: said... Reply To This Comment

sila cari baru uniform biru part 1 okey...barulah kenangan mengusik jiwa...agagaga...

N a d i a said... Reply To This Comment

Nad,


Baju tu kot yang menampakkan Nad macam besar.. hari tu jumpa Okay je.. =)

n a d e a said... Reply To This Comment

@::me::

HAHA baju tu dah jd vintage ok ! tak sesuai.. xglemer you ;)

n a d e a said... Reply To This Comment

@N a d i a

ye ke knot?? ke sbb baju hari tu warna hitam so xnmpak sgt? urghh >.< stress ! tp takde semangat nak start diet blk ni... tgh nak enjoy mkn.. HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...