Friday, September 30

15 : 30 something that I don't leave the house without

day 15 : something that you don't leave the house without

Assalammualaikum...
Ooopsss lama betul tak sambung 30 days challenge ni.. memang tak disiplin sungguh aku ni kan.. sorry la yer. Aku ni moody orangnya.. so update blog pun ikut mood. Disebabkan umur yang tak berapa nak muda so mood aku memang sentiasa berubah-ubah. HAHA.. 

So today's challenge is something that I don't leave house without...

Apa punya challenge daaa... of course ler purse kan... Wajib ke mana saja pergi usung ni... Korang mesti tak penah tgk purse aku kan.. haaa exclusive to my gentle readers je ni.. HAHA... gila. Bukan purse mahal pun... Ala kalau mahal tapi dalam takda duit pun buat ape kan.... Tapi aku punya memang dalam kosong je pun. wakakaka ;p penuh resit dan bil je... Kui3







Selain itu of ocurse la kunci kereta ku ini... Kalau tak camne nak keluar? HAHAHA...






 Nota kaki : Camna kita nak mintak orang bayar hutang eh? Aku agak terdesak ni.. hurmmm

- Posted using BlogPress from Nadea's iPhone
Thank you for reading ~!

1 thought(s):

Syed Faraz said... Reply To This Comment

Hey guys check this cool new game on YouTube
Castrol YouTube Takeover...

Play the new game and you can get your own video with your Personalized name on it ...

http://bit.ly/nXny15

Accelerate to win
However, do not win to have much more fun LOL ........
Check out all the 3 levels.... amazing game.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...