Tuesday, May 31

InnerShine Pati Prun

Assalammualaikum

Sesi mengreview kembali semula. Heee ;p Okay sejak aku try NH Colla-Plus ni aku semakin concern dengan supplement lain yang ada di pasaran. So far sejak guna NH Colla -Plus ni takde la effect yang jelas sebab aku minum tak consistent. HAHA. Aku kemaruk tidur lately ni. Jadinya sangat la malas nak minum NH Colla-Plus tu before tidur. Bila fikir punya fikir, aku rasa nak stop dulu. Sebab ia agak costly. I know it's worth it tapi bila aku tak consistent, so no point kan? Sekarang tinggal 2 botol je lagi...

So I opt for Inner Shine Pati Prun ni...  Oh fyi I love prunes ! Yes. Aku memang ada stok pitted prunes dari sunsweet tu. Tapi makan kena catu lah. Kalau tidak sehari boleh habis. HAHA. Tambah pulak terpengaruh dengan Maya Karin punya adverts. Seri InnerShine la tuh ! aaahhh so here goes. 

Ada ke yang nak tegur nanti, Seri Inner shine la tu ! HAHAHA

Jom kita lihat apakah khasiatnya...


  • Formula Inner Shine Prune Plus diperkaya dengan kebaikan semulajadi prun. termasuk pulpa dan kulit buah prun untuk hasil yang lebih berkesan.
  • Ramuan tambahan pulpa dan kulit prun bakal membekalkan lebih serat, anti-oksidan dan Vitamin C
  • Untuk meningkatkan proses detoksifikasi secara semulajadi, selain membantu menyerikan dan meransang kesihatan badan dari dalam.


Harga? takdelah mahal sangat. Berpatutan la. Aku beli 1 kotak, ada 6 botol RM23.90. So dalam RM3++ untuk satu botol. Minum 1 botol  setiap malam. Kalau ada budget lebih siang amalkan Inner Shine Pati Berry plak. Baik untuk mata. Tapi tu nanti la... HAHA Ala, untuk kesihatan apa salahnya melabur kan. Beauty is pain !  ^_~




Nota kaki : teringin jugak nak try VCO tu. tapi nanti la. Gelojoh semua aku nak. Cantik nye tak jugak ! HAHA
Thank you for reading ~!

6 thought(s):

Aimi dan Pakcik Hashim said... Reply To This Comment

nasib baik I ni cantik

n a d e a said... Reply To This Comment

@Aimi dan Pakcik Hashim

tu la bersyukur la u cantik ! HAHA.

efa fairuz said... Reply To This Comment

sy tengok awak dah cantik dah.. sape pulak kate awak tak cantik ni.. ish2.. hehehe

n a d e a said... Reply To This Comment

@efa fairuz

aaahh cantik ker?? comot la... HAHA... biaselah pompuan awak, nak lebih je semua menda. heee ;p

milk and cookies said... Reply To This Comment

Vco best! Tryla. Sy ada jugak jual yg brand catalyst tu. Sejak pakai dah tak risau dah muka berminyak. Best sgt! Jerawat pun cepat kecut. Hee.. Hee..

pembekal mutiara said... Reply To This Comment

Innershine saya agak lambat sikit kesan,n h colla plus,sebotol suda nampak.kesan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...