Thursday, May 19

Thanks for the cookies !

Assalammualaikum...

Fuhh lama sungguh aku tak berblogging... Been busy like a bee recently. Meetings non stop ! Mood pun takde. Ni pun aku update atas dasar menghargai pemberian kawan. Teeheee =D Nothing much pun. Bila fikir kita ni belum tentu panjang umur jadi aku post la entry ni sebagai penghargaan kepada seorang teman yang sungguh baik hati buat sendiri dan bagi aku cookies ni. I'm immensely touched ;) Walaupun cookies bukan lah kegemaran ku, tapi aku terima. Orang dah bagi kan...  Rezeki jangan ditolak !


Oh tapi bukan ini yer. Ni cantik sangat cookies nye. Ahaks ;p
Sila scroll down



*
*
*
*
*
*


Taraaaaa !!!


Walaupun nampak macam agak tak berapa cantik, tapi rasa tetap maintain... !!

Thank you so much for the cookies ya !
I appreciate your effort. 
^_^

Hargai lah family/saudara/rakan anda sebelum terlambat...

nota kaki : kepada kawan-kawan yang rasa seperti aku ignore korang, i'm sorry. Aku memang emo dan berkecil hati. But we're still friends no matter what. It just I need some time alone~

Thank you for reading ~!

4 thought(s):

Aimi dan Pakcik Hashim said... Reply To This Comment

kalau bg aku. petang2 kat opis habis tu

n a d e a said... Reply To This Comment

@Aimi dan Pakcik Hashim


heee;p sbb bukan kegemaran jd baru makan 2 shj. makan bila takde mood. haha

N a d i a said... Reply To This Comment

Sedapnye cookies tuu!




Btw, I'm lucky cause you're not ignoring me.. =)

n a d e a said... Reply To This Comment

@N a d i a

kata nya rasa cam cookies kat famous amos ! HAHA ;p

well ni confirm lagi sahih, bukan kwn2 D2 mahupun FSTEP ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...