Wednesday, June 1

Hello Facebook !

 *courtesy of google images*

Silence is the best way to let someone know they did wrong

Assalammualaikum....

Setelah lebih kurang 31 hari aku deactivate akaun fb aku, now I'm back ! Yeah... Finally. But I can't promise that I won't do it again in the future. HAHA. Siapa sangka aku berjaya deactivated akaun aku selama sebulan? Aku kan kalau boleh nak online 24/7. Jadi bila takde fb aku online apa je? Of course la twitter! Tapi tu pun akaun lain... HAHA.

Sebab musabab aku deactivate akaun adalah - S E N T A P. Yes. I still am. Dengan siapa?  I don't want to mention names here. Biarlah dah lepas pun. Cuma aku perlu masa untuk mengubati diri aku sendiri dengan cara aku sendiri. >.<  Punya la sentap masa tu sampai aku tak sempat apa terus mintak tolong orang lain yang deactivate my account ! Yes. Bukan aku yang buat sendiri ok. Semuanya di tolong oleh Cik Wawa kita ni. Heee ;p I owe u big time ! Thank you dik. Nanti akak belanja ok? Biasa lah aku kalau nak buat satu benda tu tak kira dah apa dah. Guna je apa cara yang ada. Maklumlah nak deactivate akaun tak boleh guna hp. Masa tu laptop pulak takde. Kalau aku tak buat malam tu, memang aku tak boleh tidur jawabnya ! Huhu

Okay now the reason why I'm activating my fb account back is because June is approaching you all ! Aku ada ramai kenalan/rakan/teman yang lahir pada bulan June di mana aku tak ingat exact date nya ! So I need fb to remind me for that. HAHA. Kebanyakan June babies adalah mereka yang penting dalam hidup aku. Eceh ! Tapi bukan lah bermaksud May babies tak penting, cuma yang lahir bulan May, aku ingat birthday korang! So instead of aku conteng wall fb korang aku wish guna SMS/Email/Twitter.

*naaahhh dah lama tak tempek muka sendiri kat blog. Btw pic ni aku edit guna app kat ip4. sukaaaa*

Best jugak deactivate fb ni weh. Mana tak terharu aku bila ada yang text aku tanya mana pergi fb aku? Rasa macam dihargai pulak. *wink* Si cantik ni salah seorang yang bertanya... Terharu ! Then ada yang call sebab nak ajak kenduri. Mesti nak ajak guna fb tak boleh tu. HAHA. Tapi dalam ramai-ramai tu aku rasa bersalah kat dia ni. Sebab aku patut inform dia as she is my agent. Risau dia kalau jadi apa-apa kat aku. HEHE. sorry Lin !

One more thing bila dah deactivate fb ni takdelah aku nak stalk orang je (siapa lah yang aku stalk tu !). dan takdela aku makan hati sangat bila dapat tau yang seseorang yang pernah bertakhta di hati ini, berkahwin. Kalau aku ada fb sure makan hati giler ahhhh. T___T. Actually banyak jugak faedah nya takde fb ni. Aku rasa sangat freedom. I don't know why. Padahal sebelum ni kalau boleh nak 24/7 access fb. Now no more.

Okaylah tu je aku nak inform korang... Nanti kalau tetibe aku takde kat fb lagi, means aku ade sentap dengan sesiapa la tu ! HAHA... Aku perempuan emo. Lalalalalala~

Nota kaki : sebelum ni ada 2x aku pernah deactivate tapi bertahan selama beberapa jam je. Heeee ;p
Thank you for reading ~!

18 thought(s):

N a d i a said... Reply To This Comment

oh

begitu ghupenyeee.. baru cek tauu..


welcome back to the FB, Nad! =)

n a d e a said... Reply To This Comment

@N a d i a

gitulah knot. HEHE. tp lom aktif kan blk pon fb. xsmpt. wakakaka

|wawa| said... Reply To This Comment

yeah..da active..welcome akak.. (:

n a d e a said... Reply To This Comment

@|wawa|

nak aktif, tp lupa pword plak ! HAHAHAHA

//angah// said... Reply To This Comment

cik naddd...siapakah yg kawen itu..adakah ....yg dkenali dulu..huhuh..sbrla..rmai lg peminat nad tuh..nnti kite cri en taqi yer..;p

n a d e a said... Reply To This Comment

@//angah//

angah, NO... bkn dia. dia lom kawen la. tp soon kot. aahhh taqi? mana lah dia agaknye kan ! mane de ramai peminat. dah mokkkk cmni sape nak. uwaaaaa ;(

Aimi dan Pakcik Hashim said... Reply To This Comment

the more we stalk,
the more it hurts inside

hehe

drpd ko deactivated, baik ko unfriend org yg ko stalk tu

n a d e a said... Reply To This Comment

@Aimi dan Pakcik Hashim

the more we stalk,
the more it hurts inside

I LIKE !! Heeee ;p

Kendra Bing said... Reply To This Comment

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

|wawa| said... Reply To This Comment

huhu..bole lpa erk pword..ble bole jmpa akak ni..wawa gh prac kt melawati..huhu

::me:: said... Reply To This Comment

haaa..nnti angah jmpe en taqi ckp eton mmcarimu..ekeke..mm xpela...comey jekk..mga cpt jdh kita.....

n a d e a said... Reply To This Comment

@|wawa|

dah ingat.. dah aktif kan blk.. tp rasa cm nak deactivate blk....aaaahhhh ;((

n a d e a said... Reply To This Comment

@::me::

amin ngah..... sedih rasa bila fikir. tak nak fikir, tp kena fikir. masa makin suntuk ! T___T

|wawa| said... Reply To This Comment

knp nk deactived blik..xmola..fb tu pon slalu wat wawa stress.tp malas nk layan..huhu

n a d e a said... Reply To This Comment

@|wawa|

tu la. nak unfriend org tu rasa cam obvious sgt plak nanti. Hurmm

eh wa kt kl skang kn? nnti plan la. leh jmpe. skali dgn sape kwn lg sorg tu.. heee ;p

::me:: said... Reply To This Comment

running out of time..huhu..nad,ayh mis nur meninggal ek 1jun ritu..mm..;(

::me:: said... Reply To This Comment

running out of time ek..huhu..sme2la sbr yer..nad,ayh mis nur mggal ek 1june..huhu...;(

|wawa| said... Reply To This Comment

@n a d e a
hehe..tau xpe..a'ah kt kl...bole,t set time kte jmpa..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...