Monday, April 12

1 0 0


salam
heee... thanks to eqa_kpa89 sbb jadi follower yg ke-100 blog ni..
walaupun cam happy tapi cam pelik gak ade follower sampai seratus ni..
blog ni la paling cikai... hahaha ;p takut pon ye sebab ramai la pulak yang bace..
malu pon ade.. btw terima kasih byk2 ye... sesape yang rasa nak unfollow pon takpe.
i'm here bukan nak cari follower.. cuma nak share and update my life journal je...
okaylah back to work*

notakaki : *back to work sgt la. aku pun xde kje ni. hmmmm

Thank you for reading ~!

4 thought(s):

apei said... Reply To This Comment

sharil dapat dating ngan ko aku pun dia lupa!

n a d e a said... Reply To This Comment

ceh.
ko yg xangkat die kol. nk salah kn aku plak.. huhu
sian shahril hajat nk dating dgn ko xkesampaian.. haha

iQapiQa said... Reply To This Comment

hehe...
act,xtaw pon sy jd 100th follower kamu..
hehehh
sy join blog yg menarik utk sy bce...
nice to meet u!

n a d e a said... Reply To This Comment

hye iqa..
i pon cm terkejut eh da 100?
hehe ;p
tenkiu2.. blog ni biase2 je..
nice to meet u too
^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...